H.C. Andersen Golf ved Bogensen lægger igen i 2015 græs til Kitchen Joy Championship fra 28. - 30 maj.

H.C. Andersen Golf ved Bogensen lægger igen i 2015 græs til Kitchen Joy Championship fra 28. – 30 maj.

Igen i 2015 skal ECCO Touren til Fyn, og her fortsætter eventyret på H.C. Andersen Golf ved Bogense. Den skønne bane og klub, der høstede så store roser blandt både sponsorer og professionelle i 2014, vil fra 28. – 30. maj igen være vært for Kitchen Joy Championship powered by BHJ & CPF.

I 2014 skrev svenske Jesper Billing første kapitel i eventyret om en lille nordfynsk golfklub med store ambitioner om at vise sit anlæg frem for hele Golfdanmark. 

Billing besejrede norske Elias Bertheussen i omspil, mens Stephan Juul snuppede tredjepladsen og for alvor fik sat startet sit eget personlige eventyr.

ECCO Tour julekalender
Hver dag frem mod juleaften, kan du læse spændende nyt omkring 2015-sæsonen, mens du ligeledes hver dag kan vinde præmier på ECCO Tourens Facebook-side. Se alle tidligere vindere her.

ECCO Tour tilbage til Nordfyn
Gensynet med den åbne linksbane og den unikke hjemlige atmosfære, man kun finder på Fyn, skaber stor glæde hos Christian Juhl, direktør hos Kitchen Joy og CPF.

– Det var en rigtig god oplevelse for os på alle parametre i september. Banen var sjov, og der var en dejlig varme og historik omkring klubben, synes jeg, udtaler Christian Juhl.

Internationalt besøg
– Vi havde en stribe kunder og forretningsforbindelser med fra Østen, England og Sverige, og alle havde en fantastisk oplevelse. Derfor kan vi allerede nu sige, at der igen vil være mange internationale gæster med i 2015 også, fortsætter Christian Juhl, der især glæder sig over, at Kitchen Joy Championship igen afvikles på H.C. Andersen Golf.

Jesper Billing vandt Kitchen Joy Championship by BHJ & CPF 2014 efter omspil med Elias Bertheussen

Jesper Billing vandt Kitchen Joy Championship by BHJ & CPF 2014 efter omspil med Elias Bertheussen

– Samarbejdet med H.C. Andersen Golf om at skabe de perfekte rammer for turneringen fungerede fantastisk. Lige fra greenkeepers til køkkenpersonale og til de frivillige fungerede det hele, og jeg kan ikke forestille mig, at det kunne være forløbet bedre. Så jeg er rigtig glad for, at vi skal gentage successen i 2015, siger Christian Juhl, der også vil have en hole in one præmie klar i 2015.

Hole in one giver kylling.. Masser af kylling!
– Der bliver en hole in one præmie under hele turneringen i 2015. Det gælder både for sponsorer og professionelle. Præmien er som i 2014 en hel fryser, fyldt op med vores lækre thai-retter og kylling, som de fleste sponsorer efterhånden har stiftet bekendskab med, siger Christian Juhl.

– Og præmien er på højkant på alle par-3 huller, så vi satser da på, at der er en spiller eller to, der skal spise thai-mad resten af 2015, når vi er færdige med Kitchen Joy Championship 2015, griner Juhl afsluttende.

Bo på banen ved H.C. Andersen Golf
Og H.C. Andersen Golf har da også alle faciliteterne til at være vært for ECCO Touren. Med adskillige luksushuse, både Pro-Am gæster og de professionelle kan booke, hyggeligt klubhus og restaurant, festsal i H.C. Andersen boksen og en golfbane af absolut topklasse, så bliver H.C. Andersen Golf og Kitchen Joy Championship et populært valg for både sponsorer og professionelle.

Ønsker du eller dit firma at deltage ved Kitchen Joy Championship Pro-Am den 26. eller 27. maj, så kan du allerede nu tilmelde dig ved at kontakte ECCO Touren. Du kan se pro-am kalenderen her.

Vil du være en del af ECCO Touren i 2015 som enten sponsor eller spiller, så kan du kontakte:

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

Se alle tidligere vindere her.

 

Comments are closed.