HC Andersen GolfGennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 19”Der var engang en professionel golf tour, der indførte et nyt og spændende slutspil”. Nej, H.C. Andersen var ikke verdensberømt for sin interesse i golfsporten, men alligevel spøger han nu på ECCO Touren.

I 2014 tager ECCO Touren hul på et helt nyt eventyr, og første kapitel skrives ved Bogense på Fyn. H.C. Andersen Golf lægger græs til den første turnering i FREJA Final 4 Four slutspillet på ECCO Touren.

H.C. Andersen Golf, der tidligere gik under navnet Gyldensten Golf, betyder et besøg på Fyn for første gang i ECCO Tourens historie. Og der er stor interesse på Fyn, hvor man glæder sig til at få den danske tour på besøg til Kitchen Joy Championship – Powered by BHJ & CPF fra 15. – 17. september.

– Der er ingen tvivl om, at det her for alvor vil få H.C. Andersen Golf på landkortet. H.C. Andersen Golf har et fantastisk anlæg, og for både sponsorer og spillere venter der en stor oplevelse. Klubhus, gårdhave, restaurant og hele klubben er ganske unik, og med masser af muligheder for luksus-overnatning ved banen er der lagt op til en intens og fantastisk atmosfære ved Kitchen Joy Championship – Powered by BHJ & CPF, fortæller ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

– Vi kender alle sammen Fyn som et hyggeligt sted, hvor stemningen ofte er helt speciel. Og i H.C. Andersen Golf er det bestemt ikke anderledes. Lige fra man svinger ind til golfbanen og bliver mødt af en ret stor udgave af H.C. Andersen fornemmer man den særlige hygge, der ligger over klubben og over hele området, uddyber Flemming Astrup.

Masser af “birdies” på banen
Også hos titelsponsoren, der gennem flere år har serviceret pro-am gæster på ECCO Touren med lækre thai-retter med kylling på banen, er der store forventninger til turneringen.

– Vi har været med i nogle år nu, og vi synes, det er fantastisk at være en del af ECCO Touren. Vi var lidt med i 2011, lidt mere med i 2012 og med til stort set alle turneringer sidste år, fortæller Christian Juhl, fra CPF Denmark, der er  firmaet bag Kitchen Joy.

– Det er sjovt at opleve, at folk genkender vores vogn og vores mad og endda også vores personale, og det giver utvivlsomt en kendskabsgrad til vores produkter i supermarkederne, fortsætter Christian Juhl, der dog indrømmer, at kommerciel værdi ikke altid er drivkraften.

– Vi elsker selv at spille golf og at følge golf på TV. Og at vi kan være med til at hjælpe unge talenter frem i verden, mens vi selv får lov at spille side om side med dem, er fantastisk for os. Og som titelsponsor på H.C. Andersen Golf i september, får vi mulighed for at invitere vores afdelinger i England samt vores moderselskab i Thailand til Danmark til vores pro-am. Og netop derfor er det sjovt, at vi skal spille på H.C. Andersen Golf, da han jo hører til blandt de mest kendte danskere, og i særdeleshed er meget populær i Thailand, slutter Christian Juhl. Du kan se en video af Kitchen Joys rullende golf-restaurant nederst i artiklen.

Kitchen Joy Championship – Powered by BHJ & CPF afvikles fra den 15. – 17. september og har en præmiesum på 50.000 euro eller 375.000 kroner. De 150 bedste spillere på Nordic Golf League Ranking inden denne uge kvalificerer sig, ligesom seks spillere vil modtage et wild card.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook. Da ECCO Tourens kontor lukker ned fra den 19. december, så vil disse præmier først blive sendt efter nytår.

Dagens konkurrence: På hvilken bane afvikles Kitchen Joy Championship – Powered by BHJ & CPF 2014?

Comments are closed.