Kasper Estrup

Kasper Estrup vandt på imponerende vis Finnish Open – Presented by ECCO 2013, da han sluttede i samlet 12 under par. Det var to slag bedre end de nærmeste forfølgere i det ellers meget stærke ECCO Tour felt.

Kasper Estrup leverede lørdag et af karrierens største golfresultater, da han satte hele den nordiske elite til vægs på ECCO Touren ved Finnish Open – Presented by ECCO i Helsinki.

En fantastisk runde i fem-under-par og en samlet score i -12 gav Aalborg-amatøren sejren med to slag til et stærkt svensk trekløver.

Kasper Estrup startede dagen i næstsidste bold og fløj det meste af dagen under radaren. Efter syv huller, var han en enkelt over par for dagen og på en delt 10. plads i seks-under-par. Men så tog den stærke jyde for alvor fat. Næsten fejlfrit spil kombineret med en perlerække af afgørende slag betød at Estrup var seks-under-par på de sidste 10 huller og dermed glædeligt kunne omfavne sine supportere på 18. green. 

– Jeg fik egentlig en god start, men så kom der et par ærgerlige bogeys på femte og sjette hul forklarede Kasper Estrup efter runden. 

– Mod slutningen forsøgte jeg ikke at tænke så meget over tingene, selvom jeg godt vidste, at jeg nok havde et stort resultat indenfor rækkevidde, uddybede Aalborg profilen.

Kasper Estrup skulle i den grad have vendt det blinde øje til, hvis han ikke skulle vide, at sejren var hans op ad 18. hul. Tilskuerne og fotograferne strømmede til, og leaderboardet på storskærmen bag greenen var ikke til at overse. Han havde to slags forspring.

– Jeg slog et femjern på greenen på sidste hul, hvilket ellers ikke var et nemt slag. Så jeg er super glad for sejren og for måden den kom i land på, forklarede Estrup, der via sin amatørstatus måtte afstå den 10.800 euro store vindercheck ved Finnish Open – Presented by ECCO og i stedet kunne tage imod det par ECCO sko, der vanen tro er til turneringens bedste amatør på ECCO Touren. Mon ikke der ligger flere sejre til Estrup i fremtiden.

– Tusind tak til Master Golf, sponsorer og til alle der har hjulpet til omkring turneringen. Det er sjældent at man møder den slags engagement og serviceniveau, og jeg er sikker på, at alle spillerne har været glad for det hele her i Helsinki, takkede Estrup ved præmieoverrækkelsen.

På en delt andenplads sluttede Jonas Magnusson, Benny Ahlenbäck og Alexander Björk i samlet 10-under-par, mens Anders Schmidt Hansen sluttede som nummer fem et slag længere tilbage.

Finnish Open – Presented by ECCO blev en stor sportslig succes, og for andet år i træk hev en amatør sejren hjem. I år var det Kasper Estrup og i 2012 var det Tapio Pulkkanen. Vanen tro vindes Finnish Open af stærke spillere, og i 2011 løb Morten Ørum Madsen med sejren. Danmark kan således godt glæde sig over at se mere til Kasper Estrup i fremtiden.

Du finder resultatet af Finnish Open – Presented by ECCO her.

 

 

Comments are closed.