Daniel Løkke fører Thisted Forsikring Championship efter en fantastisk runde i tre under par, 69 slag under meget svære betingelser i Holstebro Golfklub.
Daniel Løkke fører Thisted Forsikring Championship efter en fantastisk runde i 69 slag, tre under par, under meget svære betingelser i Holstebro Golfklub.

Hjemmebaneprofilen, Daniel Løkke, fik onsdag en fantastisk start på Thisted Forsikring Championship i Holstebro. Christoffer Lange og Simon Willer deler andenpladsen på en dag, hvor Willer også lavede karrierens første hole in one.

Daniel Løkke overvandt en ukoncentreret start med bogeys på de første to huller, og via et rigtigt højt niveau sluttede han i tre under par. Det giver Løkke en føring på et slag efter førstedagen, og dermed er scenen sat til en fantastisk golfuge i Holstebro Golfklub.

– Det er stort at spille på hjemmebane, og at få sådan en start på turneringen er helt fantastisk, sagde Daniel Løkke efter runden.

– Det blæste helt vildt i dag, og det var rigtigt svært derude, så jeg er mere end tilfreds med min score, fortsatte Løkke, der nød godt af den lokale opbakning dagen igennem. Parret med en anden stor Holstebro-profil, Nicolai Kristensen, havde de fremmødte tilskuere udset sig denne bold som dagens profilbold.

– Det var så fedt med den store opbakning. På trods af blæst og kulde gik folk med hele vejen, også selvom det blot var første runde. Det betyder meget, sluttede Daniel Løkke taknemmeligt.

Fyraftenspro på overarbejde
På en delt andenplads ligger den tidligere Holstebro-spiller, Christoffer Lange, som nu repræsenterer Lyngbygaard Golf. Kendskabet til banen viste sig dog værdifuldt for ”fyraftensprofessionelle”, Christoffer lange.

– Det var en fin dag. Jeg holdt mig ude af problemer det meste af tiden, men i den her blæst kommer man bare i problemer nogle gang, og der var min putter god ved mig i dag sagde Christoffer Lange efter runden.

– Det er dejligt at vise, at man stadig godt kan være med, selvom golfen er tilsidesat lidt nu, sluttede Lange, inden han kørte videre på arbejde!

Første hole in one til Simon Willer
Simon Willer deler andenpladsen med Christoffer Lange, og selvom en andenplads er en fantastisk start på Thisted Forsikring Championship, så vil det næppe være dagens imponerende score i 70 slag, to under par, Simon Willer vil huske. En hole in one på Holstebro Golfklubs hul tre var nemlig noget helt særligt.

– Det er min første hole in one nogensinde, jublede Willer efter runden.

– Det var rigtigt dejligt, at blive noteret for sådan en, og at jeg også kunne komme rundt i en god score og være med fremme gør bare dagen endnu bedre, fortsatte Willer.

– Banen er fantastisk, og den passer mig rigtigt godt. Nu ser jeg frem til, at der kommer lidt sol og varme de næste dage, og så må vi se, om jeg ikke kan holde mig oppe i toppen, sluttede Willer.

Scores var generelt rigtigt høje på førstedagen af Thisted Forsikring Championship på grund af den kraftige vind, der onsdag ramte Holstebro Golfklub. Torsdag forventes mere sommerlige forhold, og med bløde og gode greens, så kan scores blive helt anderledes lave.

Du kan se stillingen i Thisted Forsikring Championship her.