Florian Fritsch var tæt på en magisk runde i 59 slag ved onsdagens runde af Mediter Real Estate Masters. Han måtte dog nøjes med en runde i 60 slag og en føring på fire slag, inden torsdagens finalerunde.

Den tyske Europa Tour spiller, Florian Fritsch, leverede en decideret fantomrunde ved Mediter Real Estate Masters på PGA Catalunya Resort, da han kun skulle bruge 60 slag for at tilbagelægge de 18 huller på Tour Course. Fritsch har skabt et stort hul i toppen, hvor Nicolai Kristensen nu er bedste dansker.

Florian Fritsch sluttede sidste sæson som nummer 101 på Race to Dubai ranglisten med en syvendeplads ved Alfred Dunhill Links Championship som bedste resultat. Dermed er den 31-årige tysker så godt som sikret en plads ved samtlige European Tour events i 2017, og havde det ikke været for en svær grad af flyskræk, så var Fritsch nok heller ikke i Europa i disse dage. Men man skal få det bedste ud af en dårlig situation, og det gjorde Fritsch i dag.

Otte birdies og en eagle betød en runde i 10 under par, 60 slag, og Fritsch havde sågar et putt på sidste hul for en magisk 59er. Bolden dykkede ikke, og dermed måtte tyskeren nøjes med en runde i 10 under par og en samlet score i 13 under. Det giver en føring på hele fire slag til den norske amatørstjerne, Kristoffer Reitan, i ni under par.

Kanonerne er på plads
Nicolai Kristensen er bedste dansker i seks under par efter en fornem runde i 64 slag på Tour Course, og efter ham følger en række af feltets største navne. Den 20-årige svenske golfkomét, Marcus Kinhult, har spillet sig frem på en delt femteplads i fem under par, mens danskerne Patrick Winther og Mads Søgaard har selskab af franske Adrien Bernadet i fire under par på en delt syvendeplads.

Martin Leth Simonsen, Benjamin Poke, Martin Ovesen, Niklas Nørgaard Møller, Jeppe K. Andersen og Peter Launer Bæk er at finde i top-20, mens store navne som Mark Haastrup, Jordi Garcia Pinto, Joachim B. Hansen og Joel Sjoholm også klarede sig videre til torsdagens finalerunde.

Mediter Real Estate Masters er årets første ECCO Tour og årets første tællende turnering til GolfBox Nordic Golf League Ranking. Så selvom Florian Fritsch bliver svær at fange, så har de øvrige spillere alt at kæmpe for på finaledagen. En topplacering ved Mediter Real Estate Masters giver rangliste-ro i den første del af sæsonen, og kan blive en afgørende faktor senere på året. 

Du kan se stillingen ved Mediter Real Estate Masters her.