André Kasprzak

Efter Kithcen Joy Championship – Powered by BHJ & CPF på H.C Andersen Golf på Fyn rykker ECCO Touren til Stockholm til anden runde af FREJA Final 4 Four.

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 20. Anden afdeling af FREJA Final 4 Four tager det reducerede felt over Øresund. Bane og præmiesum er endnu ikke offentliggjort, men mens Nordea Touren arbejder på de sidste detaljer, så ligger det fast, at anden afdeling af FREJA Final 4 Four skal afvikles i Stockholm fra den 24. – 26. september.

Feltet ved anden afdeling af FREJA Final 4 Four er reduceret til 120 på ranglisten, mens der er fire wild cards, hvoraf det forventes at ECCO Touren og Nordea Touren hver får to.

I Stockholm skal feltet reduceres yderligere, således at det kun er de 70 bedste spillere på Golfbox Nordic Golf League Ranking, der kvalificerer sig til Race to Himmerland ugen efter. En række spillere vil derfor have kniven på struben i Stockholm, hvis ikke sæsonen skal slutte her.

– Når feltet skal skæres ned til 70 spillere fra ranglisten, så sker der virkelig noget. Der vil være store navne med store ambitioner, som vil have kniven for struben den her uge, fortæller ECCO Tourens pressechef, Brian Vester.

– Efter Stockholm resterer der blot to turneringer, men det er til gengæld også klart de to, hvor der er mest på spil hele året. Race to Himmerland har en kæmpe præmiesum på 525.000 kroner, og med 72 spillere (red. 70 fra ranglisten og 2 wild cards), så er der store penge at spille om. Så sniger man sig med til Race to Himmerland og vinder den turnering, så er man faktisk ganske tæt på toppen af Nordic Golf League, uddyber Brian Vester.

– Stockholm sender en del på vinterferie, men samtidig begynder det også at spidse til i toppen af ranglisten, hvor de fem bedste som altid får et kort til Challenge Touren året efter. Derfor bliver der en helt masse små kampe i kampen i Stockholm, og det er bestemt en turnering, man skal holde øje med, slutter Brian Vester.

Anden afdeling af FREJA Final 4 Four i Stockholm afvikles den 24. – 26. september. I alt 70 vil top-70 på Nordic Golf League Ranking gå videre efter denne uge, mens resten af feltet kan gå på vinterpause. Det bliver dramatisk.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook. Da ECCO Tourens kontor lukker ned fra den 19. december, så vil disse præmier først blive sendt efter nytår.

Dagens konkurrence: Hvad er præmiesummen ved Race to Himmerland i 2014?

 

Comments are closed.