Peter Vejgaard fik torsdag godt nyt i form af et wild card til Made in Denmark 2014

Peter Vejgaard fik torsdag godt nyt i form af et wild card til Made in Denmark 2014

Foruden Mads Søgaard, Rasmus Hjelm og Nicolai Kristensen blev der onsdag og torsdag også plads ved Made in Denmark til to øvrige ECCO Tour profiler.

Onsdag modtog Christian Gløët den glædelige nyhed om, at han var blevet tildelt et wild card ved Made in Denmark grundet sin flotte placering på Nordic Golf League, og i dag kom så turen til Peter Vejgaard.

– Det er da helt fantastisk. Jeg var skuffet i sidste uge, da det glippede på Green Eagle til kvalifikationen, men at min gode sæson giver mig en plads, er jeg super glad og super stolt af, lyder det i telefonen fra Peter Vejgaard, efter at han har fået overbragt den glædelige nyhed.

– Det bliver vildt at spille foran så mange tilskuere, som alle sammen kommer for at kigge på netop mig, joker Peter Vejgaard sarkastisk.

– Nej spøg til side, så bliver det sjovt at være i samme felt som navne som Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn. Ja og alle de andre danske European Tour spillere. Det kommer helt klart til at ryste lidt i hele kroppen på første hul, uddyber Peter Vejgaard.

Fra golf til business til golf igen
Peter Vejgaard var for næsten 10 år siden et lovende ungt talent, der både via DM titler og pæne professionelle resultater i en ung alder lignede en fremtidens mand i dansk golf. En beslutning om at søge en karriere væk fra golfen blev alligevel taget, og efter en kandidat i finansiering og regnskab drog Peter Vejgaard til London for at prøve kræfter med investeringsbranchen.

– Det var godt. Jeg fortryder slet ikke noget, der har med min uddannelse og årene væk fra golfen at gøre. Men jeg er glad for at være tilbage, og golfen giver mig noget, som jeg ikke finder i den finansielle sektor, griner Vejgaard.

– Jeg kørte lidt død i jobbet i London, og så begyndte jeg at slå en del bolde på en driving range derovre. Jeg ramte den godt – faktisk overraskende godt – og slog måske 20 meter længere, end jeg tidligere havde gjort. Og efter lidt overvejelse tænkte jeg, at jeg fra denne sæson ville give golfkarrieren et 100 procent skud i bøssen igen, uddyber Peter Vejgaard, der netop nu er nummer 15 på GolfBox Nordic Golf League Ranking.

– Målet med i år er at komme på European Challenge Tour. Jeg føler, at spillet er godt nok til det, og i første omgang vil jeg naturligvis forsøge at slutte i Top-5 på Nordic Golf League, men skulle det glippe, håber jeg, at jeg kan spille mig til en plads via Tourskolen sidst på året, forklarer den tidligere Holstebro-dreng.

Peter Vejgaard har i denne sæson en stribe af pæne resultater med en fjerde og femteplads på Nordic Golf League som højdepunkterne. Bundniveauet er højt, og derfor håber han også på et godt resultat i Himmerland.

– Jeg skal lige tænke mig lidt om, inden jeg beslutter mig for en målsætning. Jeg skal lige have styr på nogle detaljer i spillet, men det passer mig rigtigt fint, at banen er lang, og at man skal holde sig i fairway. Det kunne jo være sjovt, hvis man også skulle spille i weekenden deroppe, slutter Peter Vejgaard.

Med Christian Gløët og Peter Vejgaard inde i det forjættede land er vi nu oppe på i alt 17 danskere ved Made in Denmark. Det bliver en fantastisk uge i Himmerland.

Du kan læse mere om Made in Denmark på www.madeindenmarkgolf.dk

 

Comments are closed.