Victor Østerby (billedet) og Simon Willer viste storspil og har sejren i Mediter Real Estate Masters 2015 inden for rækkevidde.

Victor Østerby (billedet) og Simon Willer viste storspil og har sejren i Mediter Real Estate Masters 2015 inden for rækkevidde.

Simon Willer og Victor Østerby avancerede begge kraftigt på onsdagens anden runde af Mediter Real Estate Masters. Begge sluttede de dagen i samlet seks under par, hvilket rækker til en femteplads i det stjernebesatte felt. 

Felix Fihn fører i 10 under par efter en flot runde i seks under på PGA Catalunya Resorts Stadium Course, der ellers betragtes som en særdeles vanskelig golfbane.

Eirik Tage Johansen er et slag efter, mens den svenske amatørkomet, Marcus Kinhult er nummer tre i otte under par.

Flot dansk dag på PGA Catalunya Resort
Af danskerne blev det onsdag Simon Willer og Victor Østerby, der tegnede sig for de mest fornemme præstationer. Willer var Stadium Course rundt i fire under par, 68 slag, mens en forrygende afslutning sikrede Østerby en runde i fem under par på Tour course (65 slag). De to sjællændere kan nu glæde sig til at spille med om de helt store checks torsdag, når Mediter Real Estate Masters’ 375.000 kroner skal fordeles.

Europatourspilleren, Lasse Jensen, deler femtepladsen med Willer og Østerby. Og den altid stabile Jensen vil uden tvivl føle, at sejren fortsat er inden for rækkevidde.

Samme følelse vil Joachim B. Hansen og Jeppe Huldahl tage med i seng i aften. Selvom de er henholdsvis fem og seks slag efter den førende Fihn, så er gensynet med Tour Course torsdag en mulighed for at lave rigtigt mange birdies og for alvor sætte et angreb ind. 

Rasmus Hjelm, Stephan Juul, Daniel Løkke og Christian Gløët er desuden blandt de i alt 51 spillere, der er klar til torsdagens finalerunde af Mediter Real Estate Masters.

Du finder stillingen her.

Du kan se starttiderne for finalerunden her.

Comments are closed.