Rasmus Hjelm interview Grundfos Masters
Rasmus Hjelm fik en flot start på Grundfos Masters på Green Eagle Golf Club. Hør hvad han sagde efter runden her.

Rasmus Hjelm fik en fornem start på Grundfos Masters på Green Eagle Golf Club efter en runde i to under par, 71 slag.

Dermed indtager han andenpladsen under de vinterlige vejrforhold. Svenske Niklas Lindström fører i imponerende fem under par på en dag, hvor kun syv af 120 spillere brød par.

Hjelm godt tilfreds med runden
Nordjyske Rasmus Hjelm spillede stabilt fra start til slut, og var også godt tilfreds efter runde.

– Jeg spillede ret solidt. Det er en lang og svær bane, og vejret var mildest talt ikke ret godt, så jeg er rigtig godt tilfreds med to under par, sagde Hjelm efter runden.

Du kan se interviewet med Hjelm nederst i artiklen eller på ECCO Tourens videoside her.

Niklas Lindström fører Grundfos Masters efter en fantastisk førsterunde i fem under par.
Niklas Lindström fører Grundfos Masters efter en fantastisk førsterunde i fem under par.

Imponerende svensk golfrunde
Dagens helt store bedrift stod der Niklas Lindström på. Fem under par og en føring på tre slag ned til Rasmus Hjelm og Victor Flatau står som en utrolig flot golfrunde.

– Jeg spillede virkelig godt i dag. Jeg holede nogle gode putt for par mod slutningen af runden, og jeg er rigtigt godt tilfreds, fortalte Lindström ikke overraskende efter runden.

Nikolai Høgh er næstbedste dansker på en delt fjerdeplads i en under par, mens Nikolaj Nissen, Jesper Lerchedahl, Jesper Gunder Larsen og amatørlandsholdspilleren, Emil Søgaard, også kan kravle under dynen med en god smag i munden. Deres runder i par rækker til en delt ottendeplads efter førstedagen.

Feltet prøvede onsdag kræfter med ECCO Tour historiens længste golfhul, 16. hul. Og med sine 645 meter spillede hullet da også som dagens sværeste med en gennemsnitlig score på 5,8. 

Svære betingelser på verdensklasse-anlæg
Dagen igennem var desuden præget af vinterlige vejrforhold, hvor både kulde og hagl i flere omgange afbrød spillet. Synd for turneringen og i særdeleshed for det fantastiske golfanlæg på Green Eagle Golf Club, som vejret til trods viser sig frem fra sin flotteste side. 

Du kan se interview med Rasmus Hjelm nedenfor og flere klip på ECCO Tourens video-side her.

Se stillingen ved Grundfos Masters her.