Løs det første Made in Denmark Magasin online nu.

Løs det første Made in Denmark Magasin online nu.

Hvordan arrangerer man en Europa Tour? Hvor mange tilskuere kommer der til Made in Denmark? Kommer Thomas Bjørn?

Få svarene og læs eksklusive interviews med blandt andre Thomas Bjørn, Morten Ørum Madsen og Lars Larsen i det første Made in Denmark Magasin. Magasinet er på gaden nu, men du finder det også online her.

Eksklusivt interview med Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen
I det første officielle Made in Denmark Magasin kan du glæde dig til et eksklusivt interview med Thomas Bjørn. I artiklen “En tirret Bjørn er altid farlig”, fortæller Thomas Bjørn, hvordan han glæder sig til at komme tilbage til Himmerland, hvor han for 20 år siden vandt på Challenge Touren. Selvom banen nu er lang og måske også så lang, at den ikke favoriserer Thomas Bjørn, så peger en række andre faktorer på, at Bjørn alligevel igen kan nå til tops i Himmerland.

Læs også “Stortalentets Perfekte Timing”, hvor Morten Ørum Madsen fortæller om glæden og æren ved at skulle spille foran et dansk publikum. Morten Ørum Madsen sejrede for nylig på Europatouren, hvor han som niende danske Europatour-vinder er et af tidens mest hotte danske golfnavne. 

Kom helt tæt på Made in Denmark
Foruden interviews med Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen kan du også i magasinet komme helt tæt på Danmarks største golfbegivenhed med artiklen, “Det lange seje træk”. Her får du et indblik i, hvor meget forberedelse og arbejde det kræver at forberede en Europa Tour event, og hvor længe der er blevet arbejdet med Made in Denmark tankerne. 

Du finder interview med Lars Larsen, der nu får sin drøm om Europa Tour golf på Himmerland Golf & Spa Resort opfyldt, ligesom du kan læse, hvordan det går med billetsalget, og hvorfor Made in Denmark bliver en kæmpe nordjysk folkefest. 

Ønsker du et fysisk eksemplar af det første Made in Denmark magasin, så udgives det også sammen med Jyllands-Posten den 20. februar. 

Du finder magasinet her

Comments are closed.