Daniel Løkke hev sejren hjem ved Nordic Golf League kvalifikationen på Himmerland Golf & Spa Resort efter en rigtig fornem runde i tre-under-par på det blæsende Himmerland-anlæg.

Daniel Løkke startede dagen fem slag efter Oliver Suhr, men da dagen bød på en solid brise, så var banen en svær test for alle spillerne. Daniel Løkke kom rundt i dagens klart bedste score i tre-under-par, og med en samlet score i en-under, sluttede han to slag foran de nærmeste forfølgere.

– Jeg er godt tilfreds. Jeg spillede godt og lavede en masse birdies på en svær dag, forklarede Løkke efter runden, hvor han lavede syv birdies.

– Det var svært derude, og det blæste meget. Jeg havde også en smule held med at finde bolden i roughen, og så er jeg ekstra tilfreds med den birdie, jeg lavede på sidste fortæller Løkke, der glæder sig over sejren i en svær sæson.

– Det er altid fedt at vinde, også selvom jeg hellere havde set, at sejren var kommet på Challenge Touren, smiler Løkke, der med sejren har sikret sig den optimale kategori til næste sæson i bestræbelserne på hurtigt at få fingre i et fuldt kort til Challenge Touren.

Daniel Løkke sluttede to slag foran Jacob Pingel Lauridsen, Daniel Slott Mogensen og Nikolaj Erland Nissen, der alle sluttede i en-over-par efter de to runder.

Du finder helt resultat i kvalifikationen til Nordic Golf League her.

Tagged with:
 

Comments are closed.