Joachim B. Hansen og caddie på 1. tee ved ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel

Med en fantastisk runde i otte-under-par spillede Joachim B. Hansen sig op på andenpladsen ved ECCO Tour Championship. Med sine samlet 10-under-par er han blot ét slag efter den førende svenske, Klas Eriksson, der i modsætning til “JB” havde en hård dag på kontoret.

Joachim B. Hansen startede dagen stille og roligt. Blot en enkelt birdie på de første syv huller blev det til, inden han for alvor kom i gang. Birdie på hul 8,9, 12, 13 og 16 tilsat en eagle på 15 sendte pludselig den 21-årige sjællænder til tops på leaderboardet i 10-under-par.

– Jeg spillede rigtigt godt i dag. Jeg slog gode slag hele dagen, og da jeg først fik gang i putteren, blev det rigtigt sjovt. Jeg holede også nogle lange til sidst, forklarede hovedpersonen efter runden. Se interviewet nederst i artiklen.

Lørdag kan Joachim B. Hansen tage et stort skridt mod Europatouren ved at vinde ECCO Tour Championship. Han er dog allerede sikkert på en dag med masser af gaver, da han netop lørdag fylder 22 år.

Klas Eriksson fører stardig med et enkelt slag til Joachim B. Hansen og yderligere tre spillere i 10-under-par. Heriblandt Kristoffer Broberg der har vundet de seneste to afdelinger på Challenge Touren. Den upåvirkede svensker ser uhyggelig ud i øjeblikket, og med en sejr lørdag vil han blive den første nogensinde til at vinde tre Challenge Tour i træk. På samme tid vil han kunne kalde sig Europatour-spiller.

Morten Ørum Madsen og Anders Schmidt Hansen deler æren af at være næstbedste dansker inden sidste runde. Efter runder i henholdsvis fem- og fire-under-par er de begge i samlet fire-under-par.

Dagens bedste runde stod Chris Paisley for, da han blot var et enkelt slag fra at tangere gårdsdagens banerekord på 10-under-par.

Der er lagt op til en helt fantastisk golfdag på Stensballegaard lørdag, og det kan varmt anbefales, at du svinger forbi Horsens og bakker op om de danske spillere.

Comments are closed.