mathias-gladbjerg-willis-towers-watson-ansigt
Mathias Gladbjerg tager en føring på fem slag med til lørdagens finalerunde af Willis Towers Watson Masters i Kokkedal Golfklub

Mathias Gladbjerg fulgte torsdagens superrunde i Kokkedal op med en 68er, fire under par, da han fredag spillede anden runde af Willis Towers Watson Masters. Nicolai Tinning og Jesper Gunder Larsen gør ham selskab i førerbolden lørdag, hvor der er gratis entré for tilskuere.

Med en samlet score i 13 under par fører Gladbjerg med hele fem slag til de to nærmeste forfølgere, Nicolai Tinning og Jesper Gunder Larsen i otte under par. Dermed er der lagt op til en ren dansk dyst lørdag, når det danske trekløver udgør førerbolden.

– Jeg slår rigtigt mange gode slag derude igen i dag, fortæller Mathias Gladbjerg, der på vej mod det store forspring sågar tillod sig at lave en dobbelt bogey på banes 18. hul, (hans niende hul for dagen).

– Jeg synes, at banen passer mig godt. Der er god plads, og når jeg kommer lidt skævt fra tee, så får jeg som regel stadig givet mig selv gode birdiechancer ved at slå nogle gode slag ind til green, uddyber den langtslående Breinholtgård-spiller.

På en delt fjerdeplads i seks under par – og altså hele syv slag efter duksen Gladbjerg – ligger hjemmebanefavoritten Jesper Lerchedahl og de tre svenskere Oliver Gillberg (a), Oscar Lengdén og Mikael Lindberg. Disse tre svenskere ligner eneste realistiskte udfordrere til at spolere den rødhvide dominans lørdag.

På en ottendeplads i fem under par ligger Oliver Nyholm, Daniel Løkke, Patrick Rasmussen og Rune Jesper Olsen, mens Rasmus Hjelm, Mark Haastrup og den spændende amatører, Marcus Helligkilde, er en del af en stor flok i fire under par. Det rækker til en placering som nummer 12 inden lørdagens finalerunde.

Kom til golf og picknic i Kokkedal lørdag
Lørdag starter spillet kl. 07.30, og Kokkedal Golfklub opfordrer alle interesserede til at pakke en lille madkurv og lægge vejen forbi klubben i løbet af formiddagen for at hygge i solen og heppe på de danske talenter.

Du kan se stillingen i Willis Towers Watson Masters her.