FrejaFREJA Transport & Logistics har for andet år i træk tegnet et titelsponsorat på ECCO Touren. Det drejer sig om Freja Championship på Himmerland Golf & Spa Resort i begyndelsen er maj, hvilket er årets første ECCO Tour på dansk grund.

Freja Transport og Logistics, der tilbyder alt lige fra transport, distribution og logistik til lager-faciliteter og eget toldoplag, har været sponsor på ECCO Touren i flere år, og man har fra ledelsens side ønsket at holde fast i det titelsponsorat, som man opgraderede til for første gang i 2012.

– Vi er glade for igen at være titelsponsor på ECCO Touren, og vi synes, at vi herigennem har mulighed for at give vores kunder nogle rigtig gode oplevelser. Vi har rigtigt mange glade golfere blandt vores kunder og leverandører, og samtidig ønsker vi også at støtte eliteidræt i Danmark, forklarer Group Director, Jørgen J. Hansen.

– Det bedste ved at være sponsor på ECCO Touren er desuden, at man bliver en del at et professionelt koncept og netværk. Der er altid styr på tingene, og det hele foregår på et højt niveau.

– Og så er det dejligt at være omgivet af glade mennesker, slutter Jørgen J. Hansen.

 

Website: www.freja.dk

 

Tagged with:
 

Comments are closed.