ftz2013 blev året, hvor også FTZ Autodele & Værktøj blev sponsor på ECCO Touren. Dermed slutter virksomheden sig til Danmarks stærkeste golfnetværk, og det glæder CIO, Lars Romsøe.

– Vi er glade for at være blevet en del af ECCO Tourens inderkreds. Vi har deltaget et par gange som gæst på ECCO Touren, og har nu valgt selv at tegne et sponsorat. Desuden har vi har fulgt ECCO Touren tæt i de år, hvor touren har eksisteret, og det er sjovt at komme helt tæt på de nye stjerner, forklarer Lars Romsøe, og uddyber incitamentet bag det nye ECCO Tour Pro-sponsorat.

– Vi ønsker at bruge vores sponsorat til både at medbringe og skabe nye forretningsforbindelser. Og så betyder det også noget, at vi kan støtte de unge talenter og være med til at skabe nogle professionelle rammer for dem, uddyber Lars Romsøe.

FTZ Autodele & Værktøj A/S er en grossist-virksomhed, der sælger B2B auto reservedele over hele landet, så de får rig mulighed for at benytte sig af ECCO Tourens turneringer og hospitality, som også strækker sig over hele Danmark.

Du læser mere om FTZ Autodele & Værktøj her.

 

Tagged with:
 

Comments are closed.