Jesper Lerchedahl var dagens dansker på andenrunden af Mørk Masters

Jesper Lerchedahl var dagens dansker på andenrunden af ECCO Tourens norske besøg i Mørk Golfklubb sydøst for Oslo. Med en fejlfri runde i 6-under par, fløj ”Fuglen” som  Kokkedal-spilleren meget passende kaldes af kollegerne, op gennem feltet og avancerede fra 14. pladsen til en delt 3. plads med en total på 9-under par.

Johan Carlsson er i spidsen af Mørk Masters

Der er dog stadig svensk føring, men lidt overraskende er det ikke en af de to spillere, der på førsterunden lagde hårdt ud med to 63’ere (-9). Både Krister Eriksson og David Palm måtte sande, at slagene på andenrunden ikke gik helt deres vej og de endte med runder i hhv. +1 og +2 og faldt tilbage på 5. og 8. pladsenpladsen.

Turneringen føres nu i stedet af den meget stabilt spillende Johan Carlsson, der ligesom Lerchedahl formåede at aflevere et bogeyfrit scorekort med en score på 5-under par, hvilket sender ham på -11 totalt. Andenpladsen i -10 besættes af den norske amatør Alexander Søbstad, mens Kenneth Svanum deler tredjepladsen med Jesper Lerchedahl i 9-under par.

Lucas Bjerregaard fik ikke rigtigt tingene til at køre, men fik alligevel afleveret en runde i 1-under par, hvilket rækker til en foreløbig 8. plads.

Mørk Masters, eller den ”Norske Birdiefest” som den omtales, har indtil nu budt på imponerende 721 birdies og alt tyder på at sidste års total på 898 birdies står for fald, når de 54 spillere, der klarede cuttet på +2 har færdigspillet finalerunden som starter 7:30 søndag morgen.

Se interviews med Johan Carlsson og Jesper Lerchedahl herunder:

 

Comments are closed.