Her ses Morten Ørum Madsen med sin vindercheck overragt af Tønder Kommunes borgmester (tv.) og Lars Høgh fra DAT.

Her ses Morten Ørum Madsen med sin vindercheck overragt af Tønder Kommunes borgmester (tv.) og Lars Høeg fra DAT.

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 4. DAT Masters by Visit Tønder er igen i 2014 på kalenderen. I 2013 vandt Morten Ørum Madsen efter en afsluttende fantomrunde i 10 under par, mens den senere vinder af ranglisten, Jesper Kennegård blev nummer to. Gense Morten Ørum Madsens triumf nederst i artiklen.

Igen i 2014 står Danish Air Transport, DAT, sammen med Visit Tønder bag turneringen, mens Brundtland Golfcenter giver faklen videre til Rømø Golfklub og det eksklusive Enjoy Resorts. Turneringen afvikles som sæsonens første på dansk grund fra 30. april – 02. maj.

I 2013 så det længe ud til, at irske Mike Kelly skulle løbe med sejren, men et totalt finalerunde-kollaps af den lille irer, betød, at Morten Ørum Madsen med sin afsluttende 63’er, 10 under par, kunne indhente og overhale hele feltet.

Siden maj er det gået stærkt for Morten Ørum Madsen, der både har spillet US Open samt vundet sin første Europatour-sejr. Men allerede i maj var det tydeligt, at noget stort kunne være under opsejling fra Silkeborg-spilleren.

På finaledagen spillede Morten Ørum Madsen med den dobbelte Europatour vinder, Steen Tinning, der havde mange pæne ting at sige, om sin 26 år yngre landsmand.

Steen Tinning roser Morten Ørum Madsen
– Morten havde fuldstændig kontrol over bolden i dag, selvom der var en del vind undervejs. Det er ikke ofte man ser en mand med så god boldkontrol, længdekontrol og som stadig slår så langt, forklarede Steen Tinning i studiet efter at have spillet med Morten Ørum Madsen i sidste runde af DAT Masters by Visit Tønder i 2013.

– Jeg tror ikke, at jeg kan give Morten så mange gode råd, andet end at han skal holde snuden i sporet, og ikke begynde at tælle pengene. Han skal prøve at forblive sulten og ikke lade sig imponere af det glamourøse liv på Touren og de mange Ferrarier, forklarede Tinning dengang, hvortil Morten Ørum Madsen grinende svarede;

– Det er vist mere Ford i mit tilfælde.

En ECCO Tour julehilsen fra Europatour-vinderen
Forud for denne uge Europatour i Sydafrika, sender Morten Ørum Madsen da også en venlig hilsen hjem til Danmark.

– Det var en utrolig dejlig sejr at få på Brundtland. Både for at få afprøvet nogle ting i spillet, som jeg arbejdede med, men også for selvtilliden. For det giver altid selvtillid at vinde, lige meget hvilken tour det er på. Og ugen efter var jeg jo lige ved at vinde på Madeira, så jeg er rigtig glad for, at jeg stillede op på Brundtland, lyder det fra Danmarks seneste Europatour vinder, der efter denne uges Nedbank Golf Challenge vender tilbage til den danske julestemning.

– Det bliver rart lige at komme hjem. Jeg har haft lidt besøg hernede, og har bestemt ikke kedet mig. Men der er virkelig sket meget, og der er en del, der har ændret sig i løbet af de sidste tre uger, fortsætter Morten Ørum Madsen.

– Det bliver en rigtig god jul i år. Og jeg vil også ønske alle andre end rigtig god jul, slutter “Madsen”, der netop nu indtager andenpladsen på Race to Dubai efter US Masters 2011 vinderen, Charl Schwartzel.

Du kan se programmet fra DAT Masters – by Visit Tønder 2013 nederst i artiklen.

Stor succes for Danish Air Transport, DAT
Også for hovedsponsoren, DAT, blev turneringen en stor succes. Stemningen var hele ugen i top, og de mange sponsorer nød deres Pro/Ams på den hyggelige Brundtland bane.

– Det har været spændende. Det er første gang vi er sponsor på ECCO Touren, og vi føler, at vi har fået en helt masse ud af det, forklarede DAT direktør, Lars Høeg, entusiastisk, da det stod klart, at Morten Ørum Madsen var løbet med sejren.

– Vi er et flyselskab med 300 ansatte, som hver dag beskæftiger sig med høj kvalitet, og det kan vi genkende på ECCO Touren, så det føler vi matcher rigtigt godt, uddybede Lars Høeg i TV studiet ved 18. green. 

Du kan nedenfor se en halv times sammendrag af DAT Masters by Visit Tønder 2013 med interviews fra Morten Ørum Madsen, Steen Tinning og mange flere.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvor afvikles DAT Masters by Visit Tønder i 2014?

 

Comments are closed.