Daniel Løkke kæmpede i 2014 med om sejren ved Kitchen Joy Championship, og han er blandt de danske navne, der kan snuppe titlen i 2015

Daniel Løkke kæmpede i 2014 med om sejren ved Kitchen Joy Championship, og han er blandt de danske navne, der kan snuppe titlen i 2015

Torsdag begynder Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn på HC Andersen Golf. Og i et ellers stærkt felt ser de danske muligheder rigtig gode ud.

For andet år i træk byder HC Andersen Golf ECCO Touren velkommen til topgolf på Nordfyn. Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn blev i 2014 afgjort i et dramatisk omspil mellem to af sæsonens absolut med dominerende spillere, Jesper Billing og Elias Bertheussen.

– Sidste år så vi alle de ”sædvanlige” med fremme her på HC Andersen Golf, så det må være en bane, der appellerer til mest stabile spillere, fortæller ECCO Tour presseansvarlig, Brian Vester.

– Heldigvis for de danske ECCO Tour fans, så har det vist sig, at en del af de bedste og mest stabile spillere i år er danske, så jeg forventer, at vi vil se Dannebrog blande sig i toppen af stillingen i løbet af ugen, fortsætter Brian Vester, der dog mener, at spillerne i år får den ”rigtige bane” at se og føle på Nordfyn.

– Vinden i år ser ud til at blive en helt anderledes faktor, så jeg forventer bestemt ikke en vinderscore i 16 under par, som vi havde i 2014. Det kan også betyde, at vi vil se nogle andre navne fremme, end dem der blandede sig i kampen sidste år, for det bliver nok mere regulær linksgolf i år end den birdiefest vi så sidste år, slutter Brian Vester.

Peter Vejgaard hører til blandt de mest oplagte danske bud på at løbe med sejren ved Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn.

Peter Vejgaard hører til blandt de mest oplagte danske bud på at løbe med sejren ved Kitchen Joy Championship Presented by Eventyret Fyn.

Dansk duks udskyder pause
En af de spillere, der håber at blande sig i topstriden, er den førende dansker på GolfBox Nordic Golf League Ranking, Peter Vejgaard.

– Det har været en fin sæsonstart. Jeg startede med at spille rigtigt godt, men de sidste uger, synes jeg, at spillet er gået i den forkerte retning. Det håber jeg, at jeg får styr på igen i denne uge, fortæller Peter Vejgaard til ECCO Touren.

– Jeg havde overvejet at tage en uges pause og få sat svinget helt på plads igen, men sådan blev det ikke. Selvom jeg ikke leverede så godt på den her bane sidste år, så tror jeg på, at jeg kan levere et rigtigt godt resultat, og så må træningen vente lidt endnu, slutter Peter Vejgaard.

Foruden Peter Vejgaard, så vil spillere som Rasmus Hjelm, Daniel Løkke, Stephan Juul, Martin Ovesen og Patrick O’Neill håbe at se deres navn figurere på første side af leaderboardet, når Kitchen Joy Championship by Eventyret Fyn skal afgøres lørdag eftermiddag.

Blandt de øvrige favoritter er Björn Hellgren, Christopher Feldborg-Nielsen, Eirik Tage Johansen, Tapio Pulkkanen og Birgir Hafthorsson.

Du kan se starttider og meget mere her.

Comments are closed.