Laekregolfrejser_650x200

Lækre golfrejser til efteråret

Nattefrosten har ikke sluppet Danmark, og alle golfspillere drømmer sig væk til grønne greens, fløjlsbløde fairways og korte ærmer. Men hos Bravo Tours er vi klar. Vi tilbyder allerede nu en masse fantastiske golfrejser til efteråret. Vi har traditionelle matchture til blandt andet Mallorca, Belek, Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura.

Desuden har vi en lang række spændende ture i støbeskeen – blandt andet til Algarve, hvor man kan opleve Europa-touren i Portugal Masters i oktober. Desuden præsenterer vi en lang række ture, hvor vi har bestilt de gode starttider, sørget for transporten til banerne, så man blot skal nyde golfen sammen med andre danskere.

Her findes et udførligt program over de mange spændende ture – fra kr. 7.998  


Portugal-masters_650x200

 

 

 

 

Oplev Portugal Masters i oktober – ekstra tur

På grund af stor tilslutning laver Bravo Tours endnu en tur med mulighed for at opleve nogle af verdens spillere på tætteste hold. Med afrejse 5. oktober går turen til Algarve. Oceânico Victoria er vært for ugens afdeling af European Tour i slutningen af ugen. Inden vi skal se de indledende runder af turneringen, skal vi naturligvis selv prøve kræfter med nogle af områdets fantastiske baner.

Afrejse 5. oktober fra BillundInkluderet i rejsens pris er bl.a.:

• Indkvartering på Hotel Crown Plaza inklusive morgenmad
• Fem runder golf
• Flytransport af golfbag
• Shuttleservice mellem hotel og baner
• Turleder er den professionelle danske golfspiller Cathrine Madsen
• Entré til Portugal Masters.

Læs mere om turen her 

 

Comments are closed.