Fredag eftermiddag inviteres du til gratis øl og pølser i Castenskiold Charity Lounge på Lyngbygaard Golfs hul 2.
Fredag eftermiddag inviteres du til gratis øl og pølser i Castenskiold Charity Lounge på Lyngbygaard Golfs hul 2.

Fredag eftermiddag kan du lægge vejen forbi Lyngbygaard Golf til gratis øl og pølser, mens du hepper på de danske golftalenter. Og dagen er endda krydret med ekstra spænding, ligesom der sågar tilbydes buskørsel til og fra golfklubben. 

Fredag afvikles anden runde af NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf og for dig som tilskuer, bliver det en helt fænomenal dag i Castenskiold Charity Lounge.

Lyngbygaard Golf – Hul 2 –  Castenskiold Charity Lounge
For at gøre det lidt sjovere og mere festligt at være tilskuer, vil Lyngbygaard Golf fredag d. 17. juni i tidsrummet 12-17 åbne op for Castenskiold Charity Lounge på hul 2. Her vil det være muligt at følge spillernes kamp på det tricky par 3 hul, hvor Castenskiold samtidig har udlovet en halv million kr. til charity ved hole-in-one. Så mon ikke det bliver lidt ekstra spændende!

Få opdateret information om arrangementet her.

Castenskiold Charity Lounge vil byde på:

  • Fri fadøl
  • Gratis Red Bull
  • Gratis pølser m. brød
  • Fede konkurrencer med rigtig gode præmier
  • En masse god golf og forhåbentlig en Hole-in-One til 500.000 kroner
Carsten Bang vil være at finde i ECCO Tour teltet med en mikrofon fra 12 - 17 fredag eftermiddag og sørge for, at alle morer sig godt.
Carsten Bang vil være at finde i ECCO Tour teltet med en mikrofon fra 12 – 17 fredag eftermiddag og sørge for, at alle morer sig godt.

Som et ekstra krydderi vil Carsten Bang være konferencier på hullet og dermed sørge for lidt at grine af mellem slagene, så mon ikke der kommer noget sjovt ud af det.

Gratis bus så lad bilen blive hjemme
Eftersom vi ikke ønsker at folk skal køre hjem med for meget alkohol i blodet, er der samtidig sørget for bustransport til og fra Lyngbygaard Golf Klub. Bussen kører fra Scandinavian Center, Margrethepladsen 2, 8000 Aarhus C kl. 11.15 og retur igen kl. 18.00. Læs mere om det her.

Vi håber at se rigtig mange af jer til en sjov og ikke mindst anderledes dag ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf – som gerne skulle byde på en masse god golf, ømme lattermuskler og forhåbentlig en halv million kr. i indsamlingsbøssen til de udsatte i Aarhus.

Følg ECCO Tour LIVE
NorthSide Charity Challenge starter allerede torsdag morgen, og du kan følge turneringen LIVE her.

Husk desuden at du kan finde ECCO Touren på Livestream.com, hvor der løbende sendes LIVE TV. Du kan blive opdateret omkring LIVE TV her.

Du kan også med fordel downloade Livestream.com app’en til din telefon, så du får direkte besked hver gang der streames LIVE fra ECCO Touren.