Kristian Grud mangler én eagle for at vinde 15.000 kroner i Willis Eagles Challenge – by Chartis 2012

Kristian Grud og Jeff Winther mangler blot en enkelt eagle for at inkassere 15.000 kroner i bonus i ECCO Tourens eagle konkurrence, Willis Eagles Challenge – By Chartis 2012.

Der resterer blot en enkelt turnering på ECCO Touren i 2012, og det er den store finale, Backtee Race to Himmerland. Foruden præmiesummen på 500.000 kroner er der for især Kristian Grud og Jeff Winther lidt ekstra på højkant, da de med en enkelt eagle i turneringen, samlet vil nå otte eagles i sæsonen. Det udløser 15.000 kroner i Willis Eagle Challenge – By Chartis, der er ECCO Tourens indlagte eagle konkurrence.

Kristian Grud diskede senest op med hele tre eagles under Freja PGA Championship for at tage sin total til syv eagles. Jeff Winther lavede blot en enkelt, men da han inden turneringen allerede havde seks, mangler han nu også kun en enkelt eagle for at nå den økonomisk attraktive milepæl på otte af slagsen.

Ved Backtee Race to Himmerland benyttes både Old Course og New Course på Himmerland Golf & Spa’s lækre anlæg, og dermed er der i hvert fald i en af runderne gensyn med Old Course, hvor både Winther og Grud lavede eagles sidste uge.

Ønsker du at komme helt tæt på spillerne, og se om Kristian Grud eller Jeff Winther formår at hive den vigtige ottende eagle i land, så kan du fortsat købe et hold til Backtee Race to Himmerland. Du finder den nødvendige information på www.ECCOTour.org.

Backtee Race to Himmerland afvikles fra den 4. – 6. oktober, og der er lagt op til den helt store finale, med masser af ”kampe i kampen”. Jeff Winther kæmper for en plads på Challengetouren 2013, mens Lucas Bjerregaard håber at vinde årets ECCO Tour rangliste, Backtee Race to Himmerland. Turneringen bliver også for alvor åbning af Himmerlands Golf & Spa’s New Course, der har gennemgået markante forbedringer. Du kan se billeder fra banen her.

Stillingen i Willis Eagles Challenge – by Chartis 2012 er inden Backtee Race to Himmerland således:

POS
NAME
MEMBERNO.
Turn.
RESULT
T1
6
7.00
T1
5
7.00
3
5
6.00
T4
5
5.00
T4
4
5.00
T4
4
5.00
T4
4
5.00
T4
4
5.00

Comments are closed.