thisted125Thisted Forsikring er i 2013 blevet en del af Danmarks stærkeste golfnetværk, da de har sat deres signatur på et guld sponsorat på ECCO Touren. Et økonomisk og filantropisk perspektiv ligger til grunds.

– Vi har valgt at tegne et sponsorat på ECCO Touren af to årsager, forklarer administrerende direktør, Dennis René Petersen.

– For det første har vi længe haft kendskab til ECCO Touren og dennes arrangementer. Dem ser vi en stor forretningsmæssig fordel i at være en del af, så vi kan medbringe forretningsforbindelser m.fl. til nogle professionelle events.

– Og for det andet mener vi, at det er vigtigt at bakke op om danske talenter, og golf er en sport, som vi mener, at vi som firma kan trække nogle paralleller til, uddyber Dennis René Petersen.

– Golf er en sport med høj integritet og moral, hvilket vi mener, også er vores plads i forsikringsverdenen. Vi er en kunde-ejet virksomhed, og vi tror på, at ”sandhedens øjeblik” er der, hvor kunderne oplever værdien af deres forsikringsselskab – nemlig når skaden sker.

– Desuden er ECCO Touren drevet topprofessionelt, og det er også en synergi, vi gerne tager på os, slutter den administrerende direktør.

Thisted Forsikring er et såkaldt full scale forsikringsselskab, der etablerer forsikringer for privatkunder samt mindre og mellemstore danske virksomheder. Virksomheden blev etableret i 1853 og beskæftiger i dag 85 personer.

Du kan finde meget mere om Thisted Forsikring her.

Tagged with:
 

Comments are closed.