Lars Larsen og ECCO Tour Rookie of the Year 2012, Steen Tinning ved overrækkelsen ved Backtee Race to Himmerland

Lars Larsen og ECCO Tour Rookie of the Year 2012, Steen Tinning ved overrækkelsen ved Backtee Race to Himmerland.

Igen i år afsluttes ECCO Touren med et brag, når Backtee Race to Himmerland løber af stablen. Her har DU eller dit firma muligheden for at være med, da turneringen afvikles som en pro-am.

Luksus Pro-am for to-mands hold
Turneringen spilles i “Alfred Dunhill Links” format som Pro-Am for to-mandshold (en pro og en amatør), og scenen er dermed sat til den ultimative Pro-Am oplevelse, hvor man kommer helt tæt på og samtidig bliver forkælet alle tre dage.

Turneringen har en samlet præmiesum på mere end 500.000 kr. til de professionelle og præmier for min. 100.000 kr. til amatørerne.

For amatørerne har der de sidste år desuden været indlagte konkurrencer hvor præmierne har været alt fra en kasse Carlsberg til en luksus-buggy fra Garia. Hvad det bliver i 2013, forbliver en hemmelighed, men det bliver ikke så dårligt endda..

Høj kvalitet over hele linjen
Backtee Race to Himmerland er hele pakken, og underholdningensdelen til aften-arrangementerne er også i topklasse. De sidste år har gæsterne som surprise oplevet Gnags, Dodo & Dodo’s, Rugsted & Kreutzfeldt, Klassens Tykke Dreng, Finn Nørbygaard, Lis Sørensen, Jacob Haugaard m.fl. Hvem kommer i år? – det må tiden vise – men du kan roligt glæde dig til de mange shows på den store scene i Det Nye Himmerland – det bliver stort.

En plads ved Backtee Race to Himmerland er den ultimative golfoplevelse for en amatør-spiller, og vil du ikke snyde dig selv for deltagelse, så kan du kontakte ECCO Touren på mb@golfpromote.dk.

Event indhold:

  • 3 runder Pro-Am hvis man klarer cuttet.
  • 3 x morgenmad.
  • 3 x frokost der serveres i 5 telte på banen under runderne.
  • 3 x dinner
  • Masser af top underholdning
  • Præmier for en samlet værdi af min 100.000 til amatørerne

Holdene sælges online efter først til mølle princippet. Prisen er i 2013 fastsat til 7.000 kr. pr. hold + moms.

Tag din makker med
Køber man et flight (to hold) er prisen 12.000 kr, ved køb af et flight går de to hold sammen på de to indledende runder, så har du en golfmakker eller forretningsforbindelse, så kan I sammen få en fantastisk golfoplevelse.

Kontakt ECCO Touren for spørgsmål og/eller tilmelding på mb@golfpromote.dk

Du finder mere om turneringen, forplejning, underholdning, spilformat, valg af pro og tilmelding her. 

 

 

Comments are closed.