Lasse Jensen vinder Backtee Race to Himmerland 2013

Lasse Jensen vinder Backtee Race to Himmerland 2013. Du kan se eller gense afslutningen nederst i artiklen.

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 21. Der er intet nyt under solen, når det gælder Race to Himmerland. Selvom FREJA Final 4 Four indføres, og årets sidste turnering spilles i Sverige ugen efter, så er Race to Himmerland fortsat årets absolutte højdepunkt for både spillere og sponsorer på ECCO Touren.

– Race to Himmerland er årets højdepunkt for vores sponsorer, men også for spillerne. Det er den mest pengestærke turnering, og selvom der efter Race fortsat resterer en turnering på kalenderen, så vil Race to Himmerland få kæmpe indflydelse med sine 525.000 kroner i præmiepenge, fortæller ECCO Tour ejer, Flemming Astrup, om turneringen, hvor sponsorerne kommer tættere på spillerne end man normalt gør på ECCO Touren.

– Sponsorerne kommer med helt ind, hvor det er sjovt. Èn sponsor spiller sammen med én professionel, som de fleste kender det fra Alfred Dunhill Links på European Tour, og det er en mulighed for at fornemme, hvordan det er, at være professionel, uddyber Flemming Astrup.

– Samtidig ser man masser af high-fives og den slags mellem sponsorer og spillere, da de jo deltager i en hold-konkurrence. Og når man holer fra fire meter og får en high-five af Steen Tinning eller Morten Ørum Madsen, så kan man faktisk se folk vokse med en halv meter, slutter Flemming Astrup smilende.

Race to Himmerland afvikles fra 02. – 04. oktober på Himmerland Golf & Spa Resort som tredje afdeling af FREJA Final 4 Four. Turneringen har en præmiesum på hele 525.000, som skal fordeles mellem de 72 professionelle, hvoraf de 70 har kvalificeret sig via Nordic Golf League ranking. De sidste to spillere er wild card spillere.

Sådan foregår Race to Himmerland
Race to Himmerland er i den grad en luksus pro-am. Det er den ultimative oplevelse for en “golfer” i Danmark, og oplevelsen dækker endda over meget mere end golf.

Dagen inden turneringen starter, er der prøverunder på Himmerland Golf & Spa Resorts to baner, og det gælder ikke kun for de professionelle. Sponsorer møder op i stor stil for at forberede sig til en turnering, hvor de er lidt mere på egen hånd, end man plejer at være i en pro-am.

Hver sponsor får tildelt en professionel spiller først via udbud og ønsker og efterfølgende via lodtrækning. Her har der de seneste år været mulighed for at spille med Morten Ørum Madsen, JB Hansen, Jens Dantorp, Jeppe Huldahl, Steen Tinning, Lasse Jensen, Jesper Kennegård, Thomas Nørret, Lucas Bjerregaard, og en række andre store navne. Sammen med sin tildelte spiller udgør man så at sige et to-mands hold, hvor man skal sørge for at klare cuttet, for at være med i finalerunden og dermed få andel i det enorme præmiebord.

De første to runder afvikles på henholdsvis Backtee Course og Garia Course, hvor der undervejs på runden er forplejning af øverste karat. Der kan nydes alt fra vin og Champagne til grill-pølser, thai-retter og diverse kager samt en friskbrygget Café Latte.

Carsten Griner Johansson vandt Backtee Race to Himmerland Pro/Am sammen med sin makker, Anton Wejshag.

Carsten Griner Johansson vandt Backtee Race to Himmerland Pro/Am sammen med sin makker, Anton Wejshag.

Foruden selve golfen, så er Race to Himmerland på alle måder ECCO Tourens galla-afslutning. Her afholdes ECCO Tour Awards, hvor årets spiller og  årets rookie skal kåres, ligesom der er optrædener af diverse danske bands. I 2012 var Peter A.G. og Gnags hovednavnet, mens det i 2013 var Shu-bi-Dua, der fik et sprudlende selskab op af stolene. Der er underholdning og lækker mad alle tre aftener, og alt foregår i en perfekt sammensmeltning af professionelle golfspillere og de sponsorer, som gør det hele muligt.

Himmerland Golf & Spa Resort er “Home of The ECCO Tour”, og det er altid fantastisk at vende hjem. Og det bliver ikke mindre fantastisk i 2014, hvor Himmerland Golf & Spa Resort også kan bryste sig med titel som European Tour anlæg.

Har du aldrig deltaget ved Race to Himmerland, så er det en oplevelse værd. Du kan kontakte ECCO Touren for yderligere information om både Race to Himmerland og sponsormulighederne på Skandinaviens største golf tour.

Nedenfor kan du se eller gense programmet fra 2013, hvor Lasse Jensen spillede hovedrollen, og hvor svenske Alexander Björk kollapsede på de sidste huller, og missede sit Challenge Tour kort med 200 euro.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook. Da ECCO Tourens kontor lukker ned fra den 19. december, så vil disse præmier først blive sendt efter nytår.

Dagens konkurrence: Hvad hedder de to 18 hullers baner på Himmerland Golf & Spa Resort?

 

Comments are closed.