Det er nu, de danske golftalenter skal sikre sig en plads på Danmarks professionelle golftour fra 2015.

Det er nu, de danske golftalenter skal sikre sig en plads på Danmarks professionelle golftour fra 2015.

Kære golfklub

Hermed et opråb til jer om at give jeres bedste golfspillere de bedste forudsætninger for 2015 sæsonen, så de kan fortsætte deres udvikling.

Den 6. – 7. oktober afvikles ECCO Tour kval eller Nordic Golf League Qualifying School Stage 1 Denmark, som den også hedder.

ECCO Tour Q-School spilles på Skjoldenæsholm Golf Center, og kvalifikationen kan have stor betydning for din klubs amatør- og professionelle spillere.

Årsagen er, at man, uden en Nordic Golf League kategori i 2015, ikke kan vide sig sikker på at få starter på hverken ECCO Tour eller resten af Nordic Golf League.

I alt kvalificerer 21 spillere sig fra 1st stage på Skjoldenæsholm til Final Stage, der afvikles fra 9. – 11. oktober. Og da Final Stage afvikles på selvsamme lækre anlæg på Skjoldenæsholm Golf Center, så bør der være en fordel til de spillere, der under 1st stage prøver kræfter med anlægget.

Dine spillere, skal spille Q-School fordi:

  • Adgang til ECCO Tours er vigtig for deres fremtidige udvikling.
  • En værdifuld erfaring i at spille golf og præstere under pres.
  • Skjoldenæsholms Trent Jones Jr. Course er en fantastisk bane.
  • Er man i tvivl, om man skal spille ECCO Tour næste år, så bør man spille kvalifikationen. Ellers risikerer man, at man ikke har muligheden for ECCO Tours i hele 2015.

Så har din klub talenter, som skal eller som burde spille ECCO Tour og Nordic Golf League i 2015, så er det nu, du sørge for, at de bliver tilmeldt. Du kan med fordel videresende ovenstående til den eliteansvarlige eller til interesserede spillere.

Du finder mere om Q-School Stage 1 her.

Hvis du har spørgsmål angående tilmelding, kan du kontakte Malene Rossen på mr@golfpromote.dk

 

 

Comments are closed.