Thomas Nørret skruede tiden tilbage til de glade Europatourdage, da han onsdag kom flot fra land ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf.

Thomas Nørret skruede tiden tilbage til de glade Europatourdage, da han onsdag kom flot fra land ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf.

Thomas Nørret gæsteoptræder i denne uge ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf, hvor han netop er indtrådt i en administrativ stilling.

Nørret kom onsdag rundt i fire under par, og i de tricky vejrbetingelser betyder det en flot andenplads efter førstedagen. Onsdag sluttede med norsk føring, mens flere danskere har lagt sig i en god position på en dag, hvor et par af Danmarks største golfstjerner gæstede Lyngbygaard Golf.

En duft af savsmuld
Som en gammel cirkushest der på ny duftede savsmuld, kom den forhenværende Europa Tour spiller, Thomas Nørret, flyvende ud af starthullerne på førstedagen af NorthSide Charity Challenge.

Fire birdies på de første seks huller sendte onsdag formiddag Nørret til tops på leaderboardet, hvor han længe lå og prydede det internationale felt. Nørret færdiggjorde sin runde i 68 slag, fire under par, hvilket placerer ham på en delt andenplads efter førstedagen. Føringen tilhører Eirik Tage Johansen i fem under par, mens Thomas Nørret deler sin andenplads med Björn Pettersson, Christopher Feldborg-Nielsen og Birgir Hafthorsson.

Thomas Nørrets fornemme runde skal ses i lyset af, at golfen er lagt på hylden til fordel for en stilling som salg- og marketingchef på Lyngbygaard Golf. Hvis han formår at hive sejren hjem ved NorthSide Charity Challenge, følger en check på cirka 92.000 kroner, hvilket vil være en fuldgod erstatning for de tre fridage.

Helt i front ligger norske Eirik Tage Johansen i fem under par, mens Kasper Estrup, Niklas Møller Nørgaard, Allan Werner og Daniel Løkke på en delt syvendeplads fik en flot start med runder i 70 slag, to under par. Sidstnævnte Daniel Løkke skal forsøge at følge op på karrierens første ECCO Tour sejr i sidste uge.

Se stillingen efter første runde af NorthSide Charity Challenge her.

Morten Ørum Madsen og Lucas Bjerregaard gæstede onsdag NorthSide Charity Challenge

Morten Ørum Madsen og Lucas Bjerregaard gæstede onsdag NorthSide Charity Challenge

Stjernerne kiggede forbi
Mens fremtidens stjerner spiller om årets største præmiesum på ECCO Touren, så gæstede et par af de profiler, der allerede er kommet via ECCO Touren og frem på Europas fineste golfscene, Lyngbygaard Golf. Og Morten Ørum Madsen og Lucas Bjerregaard havde et par ord med på vejen omkring den flotte præmiesum ved NorthSide Charity Challenge.

– At NorthSide Charity Challenge har formået at samle en præmiesum på 512.000 kroner og 250.000 kroner til de hjemløse i Aarhus er helt fantastisk. Det giver lige turneringen lidt ekstra intensitet, når der er så meget på spil, sagde Morten Ørum Madsen, og blev bakket op af sin Europa Tour kollega, Lucas Bjerregaard.

– Det er årets største ECCO Tour, og så ved man, at alle de bedste spillere er med i feltet. Så udover, at det giver rigtigt mange penge og point til ranglisterne, så giver det også en masse selvtillid at vinde sådan en turnering, uddybede Bjerregaard.

Morten Øurm Madsen og Lucas Bjerregaard blev desuden udsat for ECCO Tour Elektrogolf, så der er lidt at glæde sig til i løbet af sæsonen, når dette sendes på TV2 Sport.

Du kan se stillingen efter første runde af NorthSide Charity Challenge her.

 

 

Comments are closed.