Lasse Jensen (tv.) og Christoffer Lange ved ECCO Tour Winter Series 2013

Lasse Jensen (tv.) og Christoffer Lange ved ECCO Tour Winter Series 2013

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 2. Selvom nattefrost gennem tiden har drillet ECCO Tour Winter Series, så skulle ECCO Touren være sikret sol og “sommer”, når 2014 udgaven løber af stablen.

La Manga Clubs øgede involvering i Winter Series og det fem-årige samarbejde med ECCO Touren har betydet meget for årets udgave. Der er således i samarbejde med La Manga Club fundet nye datoer for ECCO Tour Winter Series 2014, som sikrer, at turneringen fungerer som den perfekte opstart på den skandinaviske sæson, som de to turneringer var tiltænkt.

– Vi har sammen med La Manga Club formået at rykke turneringerne til slutningen af marts. Det betyder, at vi kommer meget tæt på opstarten i Skandinavien og gør vores Winter Series så relevant i opstartsfasen som muligt. Og på samme tid betyder det, at vi bør være garanteret godt vejr, og som minimum kunne udelukke enhver risiko for nattefrost, som man kan risikere i starten af marts, siger Flemming Astrup.

Derfor er La Manga Club og Winter Series perfekt
Mens Winter Series via de nye datoer bør være sikret optimalt vejr og timing i forhold til sæsonen i Skandinavien, så tilbyder ECCO Tour Winter Series og La Manga Club også de perfekte betingelser for spillerne forud for en lang sæson. La Manga Club har rigtigt fine træningsfaciliteter, der ligesom en runde golf hver dag, er inkluderet i den pakke, som ECCO Tour tilbyder de op til 132 deltagere. Og La Manga Club har udviklet sig til at være et rigtigt godt træningsanlæg.

– Jeg har været med ECCO Touren på La Manga Club siden det første år, og der er virkelig sket meget på alle områder, forklarer Christoffer Lange.

– Træningsfaciliterne og generelt alle øvrige faciliteter også, er virkelig blevet lækre, og det er en rigtig god måde at starte sæsonen på. Vi bor sammen i huse eller lejligheder med vores venner, som socialt gør det rigtigt sjovt, og med den nye og flotte præmiesum på 110.000 euro (red. 825.000 kroner) og en masse godt vejr, så bliver det ikke ret meget bedre, slutter Christoffer Lange.

På La Manga indlogeres spillerne i lejligheder af fire eller seks personer, hvor der er alt fra opvaskemaskine og vaskemaskine til terrasser og stue med TV. Winter Series er foruden den sportslige udfordring således også en mulighed for at forberede sig til sæsonen i Danmark og Skandinavien sammen med dine venner, mens du prøver kræfter med den skandinaviske elite.

ECCO Tour Nordic Golf League Winter Series 2014 bliver således den største og bedste nogensinde. Der er plads til 132 spillere og tilmelding er åben nu. Det er først til mølle princippet, så skynd dig at tilmeld dig. Du finder mere information om Winter Series, pris og hvad pakken inkluderer her, mens du kan gå direkte til tilmelding her.

Hver dag udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her.

Du kan nedenfor se en optaktsvideo fra ECCO Tour Winter Series 2013, hvor vejrguderne også var gode ved det 132 mand store felt. 

Tagged with:
 

Comments are closed.