Jacob Pingel Lauridsen Freja

Jacob Pingel Lauridsen jagter et godt resultat ved Freja Championship på Himmerland Golf & Spa Resort

Efter en forårs-afstikker til Spanien og La Manga Club til ECCO Tourens Winter Series, betræder Touren nu for første gang i 2013 dansk jord. Himmerland Golf & Spa Resort lægger fra torsdag græs til Freja Championship, og med 156 spillere klar til start, indledes sæsonen med fuldt felt.

Lucas Bjerregaard vandt den ene af to turneringer ved Winter Series, men han stiller ikke til start ved Freja Championship. Derved er der plads til øvrige danskere, som nu kan træde ind på ECCO Tour scenen. Heriblandt Victor Gebhard Østerby, der kommer direkte fra et flot resultat i Sverige.

– Victor Østerby ser ud til, at kunne blive en af de spillere, der for alvor kravler op i hierarkiet i år. Hans spil ser stabilt og teknisk velfungerende ud, han er meget arbejdsom, og så har han en helt masse talent, forklarer Brian Vester fra ECCO Touren, og tilføjer, at Victor Østerby bestemt ikke er eneste interessante spiller at følge i denne uge og resten af sæsonen.

– Der er i år blevet plads til nye profiler, og det bliver spændende at se, hvem der slår til. Spillere som Daniel Løkke, Jeff Winther, Daniel Slott Mogensen, Christoffer Lange, Jacob Pingel Lauridsen og en række andre spillere vil håbe, at de kan blive fast inventar i toppen, og hvem det lige bliver, kan Freja Championship i denne uge sagtens give de første indikationer af.

Foruden ovennævnte profiler byder feltet ved Freja Championship på danske navne som Knud Storgaard, Steen Tinning, Rasmus Hjelm, Lasse Sonne Nielsen og Mads Vibe-Hastrup. Og selvom det er stærke danske spillere, så får de kam til deres hår, da hele Nordic League eliten er til start i Himmerland.

Blandt de svenske profiler er den tidligere Europatourspiller, Steven Jeppesen, der kæmper for at komme tilbage på sporet. Sidste uges vinder i Sverige, Niklas Bruzelius og Gustav Adell ligner desuden to rigtigt stærke svenske bud på en topplacering.

Hvorvidt danskerne kan hamle op mod de stærke svenskere, kan du følge på www.eccotour.org. Freja Championship begynder torsdag kl. 07.30 på Himmerland Golf & Spa Resort. ECCO Tour 2013 er for alvor i gang.

Du finder startliste og scores fra Freja Championship her

 

Tagged with:
 

Comments are closed.