implantatImplantatklinikken i Aalborg er igen i år med på ECCO Touren, når den for alvor skydes i gang i uge 18. Tandlæge, Jan Porsdal, glæder sig til en ny sæson med gode golfoplevelser og forhåbentlig masser af kridhvide Colgate-smil.

Implantatklinikken i Aalborg og Jan Porsdal specialiserer sig i at indoperere implantater i munden på henviste patienter fra Nordjylland. Et golfsponsorat på ECCO Touren plejer flere interesser, og selvom kenskabsgraden til en nordjysk tandlæge næppe er landsdækkende, så skal man ifølge Jan Porsdal ikke undervurdere effekten.

– Det sker ret ofte, at jeg bliver spurgt om tandbehandlinger og implantater, når vi deltager i pro-ams, så budskabet kommer bestemt igennem, forklarer han til ECCO Touren, og uddyber, at netop golfsporten betyder meget for ham personligt.

– Jeg elsker spillet og møder rigtig mange flinke mennesker på ECCO Touren, hvor jeg også medbringer venner til Pro-Ams. Jeg synes samtidig, at det er vigtigt at være med til at skabe et godt udviklingsklima for de unge golftalenter på deres vej mod verdenseliten, fortsætter Per Porsdal, der foruden et ECCO Tour sponsorat også sponsorerer Christoffer Lange, der figurerer blandt profilerne på ECCO Touren i 2013.

Du kan læse mere om tandlæge Jan Porsdal og Implantatklinikken i Aalborg på deres hjemmeside.

 

 

 

 

 

 

 

Tagged with:
 

Comments are closed.