PGA Catalunya Resort er netop blev kåret som European Golf Resort of the Year 2014 af IAGTO.

PGA Catalunya Resort er netop blev kåret som European Golf Resort of the Year 2014 af IAGTO.

PGA Catalunya Resort, der til marts lægger græs til den danske ECCO Tour Winter Series, er netop blevet kåret som “European Golf Resort of the Year 2015” af IAGTO (International Association of Golf Tour Operators).

Når den danske ECCO Tour til marts gæster PGA Catalunya Resort, så kan de mange professionelle spillere se frem til en oplevelse af de helt store. PGA Catalunya Resort er netop blevet kåret som Golf Resort of the Year af IAGTO, og anerkendelsen følger kun kort tid efter, at anlægget blev udråbt som Spaniens bedste golfbane af Top 100 Golf Courses.

Administrerende direktør for IAGTO, Peter Walton siger: “Det er fantastisk at se, hvordan PGA Catalunya Resort har vundet vores medlemmers respekt og anerkendelse. Det understreger, at det ikke er tilfældigt, at de rangerer som Spaniens bedste golfbane, men det viser også, hvordan de formår at tage imod og servicere deres samarbejdspartnere og disses gæster”.

Mens hæderen i disse dage vælter ned over PGA Catalunya Resort, så er den store succes og positionen som europæernes foretrukne golfresort ikke kommet af sig selv. Administrerende direktør hos PGA Catalunya Resort, Julio Delgado siger:

– Den seneste hæder kroner 15 fantastiske år, hvor vi har formået at etablere os selv som en af Europas fineste golfoplevelser.

PGA Catalunya Resort byder ECCO Tour Winter Series velkommen fra 8. - 17. marts 2015

PGA Catalunya Resort byder ECCO Tour Winter Series velkommen fra 8. – 17. marts 2015

– Vores mission har og vil altid være fokuseret på at levere en sublim og uforglemmelig golfoplevelse, mens vi tilpasser os efterspørgslen på markedet. Mens vi er stolte af det, vi har opnået, så ved vi, at vi blot er i begyndelsen af en meget spændende rejse, og vi ser frem til nye udfordringer og milepæle i fremtiden, slutter Julio Delgado.

Et af de nye kapitler for PGA Catalunya Resort er således ECCO Tour Winter Series, der løber af stablen fra 8. – 17. marts 2015. Her vil et stærkt felt slås på de to baner om en præmiesum på 750.000 kroner.

Inden der gøres klar til ECCO Tour på PGA Catalunya Resort, så svinger European Tour forbi, når der i november afvikles European Tour Qualifying School Final Stage.

Læs en engelsk version af pressemeddelelsen her.

Læs mere om IAGTO på deres website her.

Tagged with:
 

Comments are closed.