Lucas Bjerregaard, der her får overrakt titlen som ECCO Tour Player of the Year 2012 af ECCO Direktør, Dieter Kasprzak, deltager igen i år på Winter Series

Lucas Bjerregaard, der her får overrakt titlen som ECCO Tour Player of the Year 2012 af ECCO Direktør, Dieter Kasprzak, deltager igen i år på Winter Series

Der er nu godt seks uger til ECCO Tour Winter Series løber af stablen for fjerde år i træk på La Manga Club i Spanien, og man nærmer sig allerede fuldt felt. Igen i år strømmer en yderst kompetent skare af store golfnavne til sæsonens første store golftest.

Fra Danmark figurerer blandt andre Challengetour-spillerne Mark Haastrup, Rasmus Hjelm, Anders Schmidt Hansen og sidste års ECCO Tour stjerneskud, Lucas Bjerregaard, på entry-listen.

Af svenske og norske profiler synes Joakim Rask, Benny Ahlenbäck, Elias Bertheussen, Peter Kaensche og en af vinderne fra Winter Series 2012, Christian Aronsen, at udgøre den største trussel i feltet, men som altid ved sæsonstarter er der med sikkerhed en række nye talenter der vil byde ind som dark horses.

Hård konkurrence topnavne
Topnavnene skal kæmpe mod et sjældent set internationalt felt med deltagere fra hele 15 forskellige lande. Så fjerne destinationer som USA og Israel er repræsenteret, mens stærke golfnationer som England, Italien og Spanien skal forsøge at bide skeer med en stribe etablerede og talentfulde golfnavne fra Skandinavien.

Winter Series afvikles over de to turneringer, Mediter Real Estate Masters og ECCO Spanish Open. I alt dystes der om 80.000 euro eller 600.000 kroner, så der er vigtige point og kroner på spil i kampen om placeringerne på Nordic League.

Der er netop nu 111 tilmeldte på ECCO Tour Winter Series, hvilket betyder, at der fortsat er ledige pladser i feltet. Sidste tilmelding er den 11. februar, og der forventes derfor fuldt felt på La Manga.

Du kan læse meget mere om Winter Series og tilmelding på www.eccotour.org

 

Comments are closed.