Jacob Glennemo Profil

Jacob Glennemo fører La Manga Club Championship efter en første runde i seks under par.

Jacob Glennemo satte ikke blot danskerne, men hele feltet til vægs på førstedagen af La Manga Club Championship.

Svenske Glennemo drønede North Course på La Manga Club rundt i imponerende 65 slag, seks under par. Det var både en tilfreds og overrasket svensker, der dermed tager et forspring på to slag ned til Kalle Samooja fra Finland med sig til anden runde.

– Jeg spillede godt i dag, og det kommer faktisk lidt bag på mig, da jeg har været syg de sidste dage, og måske slet ikke skulle have spillet, fortæller en glad Jacob Glennemo efter runden.

– Jeg fik en god start, og der var ikke så meget vind i starten, men til sidst blev det rigtigt svært, uddyber han.

Glennemo kvalificerede sig i 2012 til Challenge Touren, men en 2013-sæson uden de store højdepunkter betyder, at han nu er tilbage på ECCO Touren og Nordic Golf League.

– Jeg har stadig noget kategori på Challenge Touren i år. Jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvad jeg skal, men jeg tror, at jeg kommer til at spille fuldt på Nordic Golf League i år, forklarer dagens svenske duks.

– Det er svært at få en god sæson, hvis man er i tvivl om, hvor man skal lægge fokus, så jeg føler, at jeg er nødt til at vælge, slutter Glennemo.

Glennemo har vist storspil i starten af året, og efter et par gode resultater i årets to første Nordic Golf League events, så vil endnu et topresultat i Spanien i denne uge sikkert gøre valget for Glennemo endnu nemmere.

Lasse Jensen bedste dansker
Lasse Jensen er bedst-placerede dansker efter første runde. En runde i 70 slag, en under par, placerer sidste års European Tour spiller på en delt ottendeplads. Foruden at være bedste dansker i stillingen, var Jensen også eneste dansker under par på førstedagen på det vindblæste anlæg.

Anders Schmidt Hansen, Christoffer Lange og Nikolaj Nissen ligger på en delt 11. plads i par, mens blandt andre Jeppe Huldahl, Jacob Pingel Lauridsen, Nicolaj Norman, Oliver Nyholm og Christian Gløét er et slag længere tilbage på en delt 21. plads.

La Manga Club Championship fortsætter lørdag, hvor feltets to halvdele bytter bane og dermed får prøvet kræfter med både North og South Course.

Du kan se stillingen efter første runde her.

Du finder teetimes for anden runde her.

 

Comments are closed.