I regn og blæst kom Jeff Winther rundt i tre-under-par på tredjedagen af ECCO Tournament of Champions - by Ejner Hessel

I regn og blæst kom Jeff Winther rundt i tre-under-par på tredjedagen af ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel

Der spilles i denne uge fire runder på ECCO Touren ved ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel. Således var fredagens tredje runde en regulær ”Moving Day”, som især Jeff Winther og Jesper Kennegård brugte fornuftigt. Se interview med Jeff Winther.

Efter tredje runde af ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel har de store navne skudt sig i stilling til en forrygende og forhåbentlig solbeskinnet finale lørdag. Niclas Johansson fører i samlet to-under-par, mens Niklas Bruzelius fredag vinkede farvel til sin fire-slags føring og nu indtager andenpladsen i samlet en-under-par.

Winther, Kennegård og Hjelm rykker
Jeff Winther ligger nummer tre blot to slag fra Niclas Johansson og har således muligheden for at vinde sin anden ECCO Tour sejr i 2013.

– Jeg putter virkelig godt i dag. Jeg kommer rigtig godt ind og i, når jeg misser greens, og det er vigtigt her. Jeg har også været okay i det lange, men det er primært putteren, der har været varm, forklarer Jeff Winther blandt andet til ECCO Touren efter runden. Du kan se interviewet med Jeff Winther her eller nederst i artiklen.

Foruden Jeff Winther leverede Nordic Golf Leagues duks, Jesper Kennegård, endnu en gang en fantastisk golfrunde. 68 slag, tre under par, stod der ligeledes på Kennegårds scorekort, og dermed rykker den frygtindgydende svensker frem som nummer fire. Kennegård er samlet i tre-over-par, men selvom han er fem slag fra den førende, Johansson, så kan man aldrig afskrive AIK spilleren.

Sammen med Kennegård i tre-over-par formåede også Rasmus Hjelm at skyde under par på ”Moving Day”. Hjelm lavede blot en enkelt bogey på den svære bane, og sat sammen med to birdies og 15 pars, betød det en runde i en-under. Også Rasmus Hjelm har mulighed for at hive sejren hjem, når der lørdag er lagt op til en meget spændende afslutning med mange af de store navne i spil om sejren.

Nikolaj Nissen, spillede flot på tredjedagen, men det var i den grad stolpe ud for Helsingør-golferen. Nissen ligger dog stadig side om side med Rasmus Hjelm og Jesper Kennegård i tre-over.

Steven Jeppesen, Joakim Rask, Lasse Jensen og Mark Haastrup, der alle var blandt favoritterne, ligger i henholdsvis seks- og syv-over-par, og selvom der er mange slag at spille om på Himmerland Golf & Spa Resorts svære Backtee New Course, så har de måske gravet hullet for dybt.

LIVE TV lørdag
ECCO Touren sender LIVE TV fra afslutningen af ECCO Tournament of Champions. Så frem med computeren lørdag, og se, om det lykkes for Winther, Hjelm eller en af de øvrige danskere at fravriste svenskerne sejren. Du kan følge med fra kl. 13.30 på www.eccotour.org eller på siden.

Du kan se stillingen samt starttider for finalerunden her.

 

Comments are closed.