Jeff Winther vinder Bravo Tours Open 2013 i samlet 16-under-par.

Jeff Winther vinder Bravo Tours Open 2013 i samlet 16-under-par.

Jeff Winther vandt lørdag Bravo Tours Open efter en dramatisk finale, hvor en fantastisk runde i 61 slag nært havde betydet sejr til Kristian Grud.

Det blev fuldstændig lige så spændende på sidstedagen af Bravo Tours Open på Nivå golf, som stillingen indikerede inden runden. Fra morgenstunden buldrede Holstebro-spilleren, Kristian Grud rundt på banen, og med hele to eagles og seks birdies og en banerekord i blot 61 slag, så satte den sympatiske vestjyde overliggeren rigtigt højt for de øvrige spillere. 15-under-par i klubhuset, og så var han en jaget mand de næste to timer.

Mens Kristian Grud så til fra klubhuset kæmpede feltet med at fange ham på leaderboardet. Først på de allersidste huller lykkedes det, og det blev den lokale Kokkedal-spiller, Jeff Winther, der med en birdie på sidste hul formåede at tage sin score til 16-under-par og overhale Kristian Grud med blot et enkelt slag.

– Jeg er så glad. Der var så mange, der lå godt til i tabellen inden i dag, og jeg vidste, at der skulle laves rigtigt mange birdies, forklarede Jeff Winther til ECCO Touren efter runden. 

– Efter en dårlig bogey på første hul, fik jeg især omkring hul 10 og 11 rigtigt godt gang i runden. Og så er det jo fantastisk at vinde her på min gamle hjemmebane, grinede Jeff Winther videre fra ECCO Tourens TV studie.

– Jeg har arbejdet her som greenkeeper, så jeg kender banen ud og ind. Og det hjalp mig helt sikkert i dag.

Med en lige så fornem birdie på sidste hul lykkedes det for Alexander Jacobsson at kæmpe sig op på siden af Kristian Grud og sikre sig en flot delt andenplads. 

På fjerdepladsen sluttede den tidligere Europatour-stjerne, Patrick Sjöland, efter en meget imponerende runde i 62 slag. 

Der blev sendt LIVE fra Bravo Tours Open, og den udsendelse kan du i løbet af søndagen finde på www.eccotour.org. Her er interviews med Kristian Grud, Jeff Winther og Nivå greenkeeper og tidligere fodboldstjerne, Kim Christensen. Programmet finder du her.

Du finder resultatet af Bravo Tours Open her.

Comments are closed.