For sponsorer og øvrige golfinteresserede er der udsigt til en fantastisk indledning på 2015-sæsonen, når ECCO Touren arrangerer en attraktiv golfrejse til PGA Catalunya Resort fra 3. – 7. marts. Og DU kan også komme med.

ECCO Tour julekalender
Hver dag frem mod juleaften, kan du læse spændende nyt omkring 2015-sæsonen, mens du ligeledes hver dag kan vinde præmier på ECCO Tourens Facebook-side. Se alle tidligere vindere her.

Mangler du en julegave?
Grundet et nyt samarbejde mellem ECCO Touren og det eksklusive spanske resort, PGA Catalunya Resort, bliver turen brugt som en promotiontur for at hylde samarbejdet og for at vise det fantastiske resort frem.

Der er kun et begrænset antal pladser på turen, og selvom der økonomisk er en fordel i at være ECCO Tour sponsor, så appellerer vanvidsprisen til alle, der godt kan lide at spille golf, og som har lyst til at opleve Europas bedste golf resort, PGA Catalunya Resort.

Så mangler du en julegave til en golfgal kæreste, eller viser det sig, at din allerede købte gave, var mindre end den, du modtog, så har du stadig chancen for at slå til.

Opstartstur til PGA Catalunya Resort til vanvidspris
Som optakt til Winter Series 2015 arrangerer ECCO Touren igen i 2015 en lille optaktstur for sponsorer, golffans og andre rejselystne golfere.

Turen inkluderer fire overnatninger på det 4-stjernede Meliá Golf Vichy Catalán og tre runder golf, en af dem i pro-Am format med en ECCO Tour Pro.

Turens Indhold:

  • 4 overnatninger i delt dobbeltværelse på det 4-stjernede Meliá Golf Vichy Catalán
  • 4 x morgenmad
  • 3 runder golf (2 x Tour Course, 1 x Stadium Course
  • Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse = kr. 3.595,-
  • Pris pr. pers. i enkeltværelse = Kr. 4.595,-
  • Alle priser forstås excl. moms

Sponsor priser:

  • Sponsorpris pr. pers. i delt dobbeltværelse = 1 klip*
  • Sponsorpris pr. pers. i enkeltværelse = 1 klip + 1.500 kr.*
  • Alle priser forstås excl. moms
  • Ønskes ekstra nætter eller ekstra golfrunder kan de tilkøbes ved at kontakte Malene Rossen på mr@golfpromote.dk

Du finder meget mere om turens indhold og tilmelding her.

Kontakt for yderligere info:

Vil du have sponsorpriser?
Er du ikke i forvejen sponsor på ECCO Touren, men ønsker at benytte dig af den særlige sponsorpris, så kan du hurtigt blive sponsor. For at høre mere, kan du kontakte: 

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

Se alle tidligere vindere her

Comments are closed.