Glædelig Jul.

Låge nr. 24. Efter at det mandag blev officielt, at ECCO fortsætter sit hovedsponsorat af ECCO Touren til og med 2017, har vi indsamlet nogle reaktioner fra en række af de største navne, der har brugt ECCO Touren som springbræt til især European Tour. Glæden er stor, og der er også blevet plads til julehilsner til de mange ECCO Tour fans, der trofast følger feltet på Skandinaviens største golftour.


Morten Ørum Madsen, vinder på European Tour, to sejre og tre andenpladser på ECCO Tour

xmas-madsen

Morten Ørum Madsen – Wishes everyone a Merry X-mas

“Jeg er rigtig glad for de oplevelser, jeg fik på ECCO Touren i 2011, hvor jeg lærte, hvad det vil sige, at spille som professionel og vinde på det næste niveau. ECCO Touren er den perfekte “skole” at gå i, hvis man har drømme om at komme til at spille først Challenge Tour og senere European Tour.

Derfor har ECCO Touren stor betydning for udviklingen i dansk golf, så det er fantastisk, at ECCO allerede nu har bekræftet, at de forlænger samarbejdet. Glædelig Jul og godt Nytår til alle ECCO Tourens mange følgere…”


Andreas Hartø, Europatour spiller, tre Challenge Tour sejre, en tredjeplads på European Tour og en ECCO Tour sejr

xmas-harto

Andreas Hartø – Wishes everyone a Merry X-mas

“Uden ECCO og ECCO Touren kan jeg helt ærligt, og uden at blinke, sige, at jeg ikke havde været, hvor jeg er i dag. På grund af ECCO Tourens invitation til ECCO Tour Championship fik jeg love at spille på Green Eagle, og det ændrede mit liv 180 grader.

Fra at være førsteårs-studerende på et college i USA, stod jeg pludselig med et Challenge Tour kort og et par måneder senere en plads på European Tour. Uden ECCO Touren var det ikke sket. Glædelig Jul til alle” –


Lasse Jensen – Challenge Tour spiller, syv sejre på ECCO Tour

xmas-lasse

Lasse Jensen – Wishes everyone a Merry X-mas

“Dejligt at høre, at ECCO har forlænget. Dansk golf stormer frem, og det kan ECCO Tourens eksistens godt tage kredit for. Det er vigtigt for fødekæden, at ECCO Touren nu er sikret frem til og med 2017. Vi har næsten alle været forbi ECCO Touren, og det er en rigtig god platform at starte ud på.

Jeg har selv tilmeldt mig Winter Series i marts og ser som altid frem til at besøge ECCO Touren og få en god start på sæsonen på La Manga Club. Jeg ønsker alle en glædelig Jul og et godt Nytår. Vi ses til en kanon golfsæson i 2014.


Jeff Winther, Challenge Tour spiller, tre ECCO Tour sejre

wmas-winther

Jeff Winther – Wishes everyone a Merry X-mas

“Sidste år var en stor oplevelse for mig. At komme videre til Challenge Touren via ECCO Touren giver et stort skud selvtillid, for der er virkelig mange gode spillere i ECCO Tour feltet, og rigtigt mange der gerne vil avancere til Challenge Touren hvert år. Det er perfekt at høre, at ECCO har forlænget, for jeg tror, at det er vigtigt for alle skandinaviske golfspillere, at ECCO engagerer sig så meget, som de gør.

Desværre kan man jo ikke bare tilmelde sig Challenge Tour og Europa Tour, så man skal jo spille sig op ad rangstigen først. Og at man har mulighed for at gøre det i Danmark på ECCO Touren er guld værd for spillerne og dermed udviklingen af talenter i dansk golf. Så glædelig Jul til ECCO og til alle der følger Touren”. – (Jeff Winther, tre ECCO Tour sejre)


Lucas Bjerregaard, Europatourspiller, to sejre på ECCO Tour, vinder af Nordic Golf League 2012

xmas-lucas

Lucas Bjerregaard – Wishes everyone a Merry X-mas

“ECCO Touren har betydet rigtigt meget, fordi jeg her lærte at spille professionelt og samtidig kvalificerede mig til Challenge Touren. Jeg bruger mange af de ting, jeg lærte i 2012, når jeg spiller på Challenge Tour og European Tour. For dansk golf er ECCO Touren et sted, hvor de danske ny-professionelle kan prøve kræfter med den professionelle verden, og det er et super sted at starte på grund af, at der bliver taget rigtigt godt hånd om spillerne og turneringerne, og så er konkurrencen bare blevet rigtig hård.

Man kan sige, at ECCO Touren er med til at gøre springet til Challenge Tour og European Tour meget mindre, og det er helt sikkert også derfor, at vi ser så mange danskere gå direkte gennem Challenge Touren og videre til European Tour. Glædelig Jul til alle og forhåbentlig på gensyn i 2014 til en ECCO Tour eller to”. –


Jens Dantorp, Europatourspiller, fire sejre på ECCO Tour, vinder af Nordic Golf League 2011

dantorpxmas

Jens Dantorp – Wishes everone a Merry Christmas

“ECCO Tour har betytt mycket för min golf. Jag blev proffs i ganska ung ålder och ECCO Tour gav mig chansen att spela professionell golf på en hög nivå, mot bra spelare.

ECCO Tour har gett mig bra erfarenheter och massor av härliga minnen som jag kommer bära med mig och ha nytta av i hela min karriär.

Jag hoppas att alla får en God Jul och ett Gott Nytt År!”


xmas-jb

JB Hansen – Wishes everyone a Merry X-mas

“Jeg fik gang i en professionel karriere meget hurtigt takket være ECCO Touren. Niveauet i 2011 på ECCO Touren var rigtigt højt, og det var en hård kamp at slutte i top-5 på ranglisten og komme videre til Challenge Touren.

Det var sjovt at have Morten (red. Morten Ørum Madsen) med og sjovt, at vi begge to strøg direkte gennem Challenge Touren op på Europatouren med det samme. ECCO Touren betyder, at man lærer at vinde og spille mange uger i træk, og det får man brug for hele sin karriere. Glædelig Jul til alle, og hvis ikke på ECCO Touren næste år, så håber jeg, at alle vil komme og heppe på vi gamle ECCO Tour spillere til Made in Denmark” –


ECCO Touren ønsker desuden alle en glædelig Jul, og vi håber, at I atter vil følge Touren og de mange talenter i 2014, der bliver større og bedre end nogensinde før.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her.

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i den 27. december kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 27. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook. Da ECCO Tourens kontor lukker ned fra den 19. december, så vil disse præmier først blive sendt efter nytår.

Dagens konkurrence: Hvilken af de spillere, der er nævnt i artiklen, sluttede øverst på Race to Dubai 2013?

NB! Der er har været problemer med Facebook, så har du deltaget på Facebook, så tjek venligst, at dit svar er registreret.

Tagged with:
 

Comments are closed.