Rasmus Hjelm gik 64 i anden runde af Landskrona Masters. Han skal fredag spille førerbold med Tony Edlund og Richard Pettersson

Rasmus Hjelm gik 64 i anden runde af Landskrona Masters. Han skal fredag spille førerbold med Tony Edlund og Richard Pettersson

En fremragende runde i 64 slag, syv-under-par, sendte torsdag Rasmus Hjelm helt til tops ved Landskrona Masters. Føringen deles med Tony Edlund i ni-under-par, mens Nicolaj Norman Hansen og Richard Pettersson følger et slag efter i otte-under.

Vejrguderne gav lidt tilbage til de 156 spillere ved Landskrona Masters, da turneringens anden runde torsdag blev afviklet i skønt forårsvejr. Spillerne kvitterede med et væld af birdies og eagles, som dog ikke blev helt ligeligt fordelt.

Mest grådig var Rasmus Hjelm, der med en runde i 64 slag, syv-under-par, vekslede onsdagens 11. plads til en førsteplads. Hjelm kom flyvende ud af startblokken, og med fire birdies og en eagle på for-ni turnede han i seks-under for dagen og otte-under totalt. Heldigvis for konkurrenterne røg momentum en anelse på de sidste ni, og Hjelm ”nøjedes” med sin 64’er og en samlet score i ni-under-par.

– Jeg spiller fint i dag, hvilket jeg har gjort længe. Jeg laver ikke større fejl, uden at jeg kan komme rundt uden for mange bogeys. Og så faldt der mange putts i i dag, forklarede Ålborg-spilleren efter runden, der dog kunne have været endnu lavere.

– Der var faktisk endda et par ekstra hulkanter hist og her, og jeg misser blandt andet et kort putt på 12., men alt i alt er jeg selvfølgelig rigtigt godt tilfreds, fortsætter Hjelm og understreger, at der igen fredag skal skydes lavt.

– Jeg tror, at hvis jeg kan tage den til 14-under-par i morgen, så har jeg en rigtig god chance. Men samtidig skal man være tålmodig og spille klogt. Nøglen for mig er i morgen at holde mig til min gameplan og så stole på, at jeg kan eksekvere, når det gælder, slutter Rasmus Hjelm, der senest vandt på ECCO Touren i 2010, hvor han vandt Danfoss Masters på Royal Oak.

Hjelm deler føringen med Tony Edlund, der også er i ni-under-par. Et slag dårligere gik Nicolaj Norman Hansen for anden dag i træk fire-under og med samlet otte-under-par, går Ikast-spilleren for anden gang på tre uger ind til en finalerunde på ECCO Touren med sejren inden for rækkevidde.

Richard Pettersson, som allerede har vundet en gang på ECCO Touren i år, ligger også i otte-under-par. Den høje svensker jagter fredag både sin anden sejr, men kan også tage et syvmileskridt mod Nordic Golf League toppen og en plads på Challenge Touren i 2014.

I hælene på de førende og bestemt inden for rækkevidde af sejren ligger store navne som Jesper Kennegård, Joakim Rask, Marcus Larsson, Steen Tinning og Robin Wingårdh.

Du kan finde billeder og små opdateringer på Facebook og Twitter, hvis du følger ECCO Touren.

Du finder stillingen i Landskrona Masters her.

 

Comments are closed.