Kasper Estrup fører FREJA Final 4Four efter sejren ved Thisted Forsikring Championship - Kan Estrup løbe med det eksklusive Maurice Lacroix ur?
Kasper Estrup fører FREJA Final 4Four efter sejren ved Thisted Forsikring Championship – Kan Estrup løbe med det eksklusive Maurice Lacroix ur?

Kasper Estrup fik i sidste uge en forrygende start på ECCO Tour og Nordic Golf Leagues finaleserie, FREJA Final 4Four, da han i et historisk omspil vandt Thisted Forsikring Championship.

I denne uge spilles anden afdeling af FREJA Final 4Four i Sverige, og således intensiveres jagten på det eksklusive Maurice Lacroix Masterpiece ur til en værdi af 75.000 kroner, som det danske transportfirma, FREJA Transport & Logistics, har sat på højkant.

“FREJA Final 4Four Giver ekstra krydderi”
– Det er en fed konkurrence, og det er dejligt, at der er lidt ekstra at spille for i de sidste turneringer, forklarer Kasper Estrup.

– Der er en del spillere, som er langt fra Top-5 på ranglisten og oprykning til Challenge Touren, som jo er det primære mål for de fleste inden – og i løbet af sæsonen. Og for de, der har udspillet deres chance i forhold til Top-5, er FREJA Final 4Four en rigtig sjov ekstra konkurrence, som kan “redde” sæsonen, uddyber Estrup, der dog ikke helt har opgivet Top-5 endnu.

– Inden Thisted Forsikring Championship jokede vi faktisk lidt med, at selvom min sæson ikke havde været den bedste, så skulle jeg bare vinde de sidste fire turneringer, så var jeg på Challenge Touren, griner Estrup.

– Mindre kan nok også gøre det, men uanset hvad, så giver FREJA Final 4Four lidt ekstra krydderi på de sidste turneringer, og jeg ville synes, det var super sejt at vinde så eksklusivt et ur, slutter Estrup.

FREJA Transport & Logistics har sat dette Maurice Lacroix ur på højkant ved FREJA Final 4Four - kan Kasper Estrup blive den første danske vinder af finaleserien?
FREJA Transport & Logistics har sat dette Maurice Lacroix ur på højkant ved FREJA Final 4Four – kan Kasper Estrup blive den første danske vinder af finaleserien?

FREJA Final 4Four turneringerne
FREJA Final 4Four består af fire turneringer, og det er kun disse fire turneringer, der tæller i FREJA Final 4Four regnskabet. De fire turneringer er:

  • 21 – 23 september: Thisted Forsikring Championship at Storådalens Golfklub
  • 29 september – 1 October: GolfUppsala Open at Söderby Golf
  • 6 – 8 October: Race to Himmerland at Himmerland Golf & Spa Resort
  • 13 – 15 October: TourFinal Vellinge Open at Ljunghusens Golfklubb

Eftersom der kun er spillet Thisted Forsikring Championship indtil videre, har Estrup lagt sig i en fordelagtig position. Og med hele tre spillere på en delt andenplads, så har han sågar sikret sig et ret stort forspring. Du kan se FREJA Final 4Four Ranking her.

Hvorvidt Estrup kan blive den første danske vinder af FREJA Final 4Four (Glennemo 2014 & Blomstrand 2015) får vi en indikation af, når GolfUppsala Open indledes torsdag. Den turnering kan du her følge LIVE fra torsdag morgen.