Nu har du muligheden for at skabe en fantastisk golfdag for juniorerne eller for andre interesserede i din klub. Fra den 15. – 18. august afvikles årets største golfturnering på dansk grund. Et hav af kendte danske navne stiller til start sammen med blandt andre den tidligere Ryder Cup spiller, Oliver Wilson, og den tre-dobbelte Europatour-vinder, Nick Dougherty.

ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel på Stensballegaard er golf på et sjældent højt niveau i Danmark, og vi håber, at opmærksomheden vil gavne dansk golf. Derfor håber vi også, at I vil hjælpe til med eksponering af turneringen, samt udnytte, at I har muligheden for at inspirere Jeres medlemmer, så de vil fortsætte med golf i mange år fremover.

Finalerunden ligger på en lørdag, og der er derfor alle muligheder for at arrangere en klubtur, der kan imponere de ældre medlemmer, og som kan inspirere de yngre klubmedlemmer. Thomas Bjørn vil desuden kl. 11.00 få overrakt Den Gyldne Golfbold.

Et væld af danske topspillere er til start, og mange klubber i Danmark har et medlem eller et tidligere medlem, som kunne være spændende at følge på 18 huller på finalerunden på Challenge Touren.

Såfremt din klub arrangerer en tur for medlemmer eller andre interessenter, så vil ECCO Touren være behjælpelig med at forsøge at skabe kontakt til den eller de spillere, som har interesse for eksempelvis Jeres juniorer. Så kan det være, at vedkommende vil bruge 10 minutter på at inspirere den næste generation af talenter, så det en dag bliver dem, der bliver udråbt som Danmarks kommende golfstjerner.

Kan I ikke vente til finalerunden lørdag, så er der også rigeligt at kigge på de øvrige dage. En stor teltby med diverse udstyrsforhandlere står klar til at give gode råd hele ugen, Nick Dougherty giver undervisning (Clinic) tirsdag kl. 13.00, Thorbjørn Olesen giver Clinic fredag kl. 16.00, mens Thomas Bjørn dukker op lørdag og får overrakt ”Den Gyldne Golfbold” lørdag kl. 11.00.

Det hele afsluttes med en præmieoverrækkelse ved Thomas Bjørn lørdag kl. Ca. 17.30, inden en stor grill buffet og efterfølgende koncert ved Zididada runder en fantastisk uge af for de personer, der har købt VIP pass til lørdag.

Info om ECCO Tour Championship – by Thomas Bjørn & Ejner Hessel

Derfor skal du komme til Stensballegaard og se golf

Der er gratis adgang alle dage, og ECCO Tour Championship giver dig adgang til Thorbjørn Olesen Clinic fredag den 17. august, og mulighed for adgang til pressemøde med Thomas Bjørn lørdag kl. 11.00. Desuden vil der alle dage være verdensklasse-golf og masser af andre begivenheder.

Så kom og støt de danske spillere i kampen mod tidlgere Ryder Cup spillere og Europatour-vindere.

Opgrader til VIP og få adgang til ALT samt øl/vin og mad dagen lang

Du kan købe dit VIP Pass på eccotour.org her, og sikre dig en helt fantastisk golfoplevelse omgivet af stjernerne, med mad og drikke dagen lang og med afsluttende fest i klubhuset.

Husk desuden, at tilmelde dig ECCO Tourens SMS service, så du kan modtage de vigtigste informationer helt gratis. Se her hvordan du gør.

Der vil blive sendt Live TV lørdag den 18. august på Viasat Golf og på eccotour.org, og vi håber, du ser med. Find os på Facebook eller tilmeld dig vores SMS service, så skal vi sørge for at holde dig opdateret.

 

 

 

Tagged with:
 

Comments are closed.