Oscar Zetterwall vinder WIllis Masters 2014 efter en dramatisk afgørelse. Peter Vejgaard blev bedste dansker på andenpladsen.

Oscar Zetterwall vinder WIllis Masters 2014 efter en dramatisk afgørelse. Peter Vejgaard blev bedste dansker på andenpladsen.

ECCO Tour lægger igen i 2015 vejen forbi Kokkedal Golfklub til traditionsturneringen Willis Masters.

Det er femte år i træk Willis Masters i Kokkedal Golfklub er en del af ECCO Tour kalenderen. Og igen i 2015 er turneringen at finde i den sidste del af turneringsprogrammet, hvorfor den vil blive afgørende for en række spilleres sæson.

ECCO Tour julekalender
Hver dag frem mod juleaften, kan du læse spændende nyt omkring 2015-sæsonen, mens du ligeledes hver dag kan vinde præmier på ECCO Tourens Facebook-side. Se alle tidligere vindere her.

“Fra fantastisk til fremragende”
Willis Masters er fra 2, – 4. september sidste turnering på ECCO Tour programmet, inden man bevæger sig ind i finaleserien, FREJA Final 4Four. Det betyder, at Willis Masters for mange spillere, vil være sidste mulighed for at spille sig i top 144 på GolfBox Nordic Golf League Ranking, der er adgangskravet til første afdeling i FREJA Final 4Four.

– Vi er glade for placeringen af vores turnering i ECCO Tour kalenderen, siger Ken Lauritsen, der er golfmanager i Kokkedal Golfklub.

– Vi har oftest deltagelse af alle de bedste spillere, da sæsonen for alvor begynder at spidse til for dem. Der er meget på spil for spillerne flere steder på ranglisten, uddyber Ken Lauritsen, der i det hele taget er glad for samarbejdet med ECCO Touren og med Willis.

– Det er nu femte år i træk vi er med, og vi er glade for samarbejde med Willis og ECCO Touren. Det er faktisk gået fra at være fantastisk til absolut fremragende. Og at vi igen i 2015 er blevet fundet ”værdige” til at lægge græs til ECCO Touren, tager vi som en stor kompliment sammen med de øvrige klassebaner på programmet, siger golfmanageren, inden der for alvor uddeles roser.

Stor opbakning i klubben
– Opbakningen blandt klubbens medlemmer er enestående. Det betyder, at vi aldrig spørger nogen forgæves, når vi skal bruge hjælpere til for eksempel en halv dag i forplejningsteltene under pro-ams, hvor de smører sandwiches eller serverer kaffe og kage, siger den kageglade golfmanager.

– Eller for den sags skyld scorerapportører, der af og til sidder i regn og blæst i flere timer for at hjælpe med livescoring, fortsætter Ken Lauritsen, der dog de sidste år har været begunstiget af lækkert sensommervejr under ECCO Touren.

– Vi satser på, at solen og varmen bliver hængende til september igen i år. Vores terrasse og klubhus kombineret med Kokkedal Slot tager sig bare rigtigt godt ud i solskin, slutter Ken Lauridsen.

Stemningen foran 18. green, Kokkedal Slot og klubhuset er altid fantastisk ved Willis Masters

Stemningen foran 18. green, Kokkedal Slot og klubhuset er altid fantastisk ved Willis Masters

Og ganske rigtigt er terrassen i Kokkedal Golfklub med til at gøre turneringen til en fantastisk hyggelig og intim begivenhed for både sponsorer og spillere. Hertil kommer en altid velplejet bane, der med et stærkt greenkeeper-korps selv med vejrmæssige udfordringer har formået at gøre den hyggelige parkbane klar til international topgolf.

Sidste udkald på flere fronter
Og Willis Masters vil også i 2015 få besøg af et yderst stærkt felt. Turneringen er, som det også var tilfældet i 2014, den sidste på ECCO Tour kalenderen, inden det for alvor går løs ved FREJA Final 4Four. Og samtidig spidser det til for de spillere, der i toppen af ranglisten kæmper om Challenge Tour pladserne. 

I 2014 vandt Oscar Zetterwall Willis Masters foran Peter Vejgaard efter en uhyre dramatisk og nervepirrende afslutning, som du kan se nedenfor. Zetterwall sluttede efterfølgende som Sorteper på GolfBox NGL Ranking, og vil således igen i 2015 være til start i Kokkedal.

Her må det forventes, at han skal kæmpe mod danske profiler som Peter Vejgaard, Nicolai Kristensen, Kasper Estrup, Rasmus Hjelm, Martin Ovesen og så naturligvis de stærke hjemmebane profiler som Jesper Lerchedahl, Niklas Nørgaard Møller, Simon Gundorph og måske klubbens Challenge Tour profil, Jeff Winther.

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

Se alle tidligere vindere her.

Willis Masters Highlights fra 2014

Comments are closed.