Erland og Ole Jørgen Skatter sluttede i henholdsvis +10 og +17 ved Mørk Masters 2013, men er tilbage næste år for at forbedre resultatet.

Erland og Ole Jørgen Skatter sluttede i henholdsvis +10 og +17 ved Mørk Masters 2013 men er tilbage næste år for at forbedre resultatet.

Erland Skatter og Ole Jørgen Skatter deltog begge i Mørk Masters. Som navnet antyder, er de to amatører beslægtede, og nærmere betegnet, far og søn.

Erland Skatter udgjorde den ældste halvdel af duoen, og med sit handicap på 4,4, var der ikke de store forventninger til at få spilletid på finaledagen. En flot indsats i store dele af Mørk Masters betød dog, at det faktisk var tæt på at lykkes.

– Det var rigtigt sjovt. Jeg spillede rigtigt godt, og de 27 første huller var det bedste turneringsgolf, jeg har spillet, forklarede Erland Skatter, der på daværende tidspunkt lå i samlet to-over-par og faktisk havde cuttet inden for rækkevidde.

– Jeg var otte over par på de sidste ni huller, så det var ærgerligt. Men vi kommer stærkt igen næste år, griner Erland Skatter, der til daglig er medlem i Mørk Golfklubb.

Også for den 18-årige, Ole Jørgen Skatter blev ECCO Touren en stor mundfuld.

– Nej jeg er ikke helt tilfreds. Jeg synes, at det gik helt galt nogle gange, men det var stadig fint at være med, fortalte den yngste Skatter efter runden. Ole Jørgen Skatter slæbte et handicap på 3,3 med sig til turneringen, men måtte altså overlade håneretten til sin far det næste år. Det kan blive til rigtigt meget opvask.

Status i generationsmatchen på ECCO Touren blev nemlig således:

  • Erland Skatter 74 + 80 = 154 slag (+10)
  • Ole Jørgen Skatter 82 + 79 = 161 slag (+17)

Du kan følge Mørk Masters stillingen her.

 

Comments are closed.