Made-in-Denmark-square-sticker-300x286Kære golfklub,

Der afvikles fra den 1. – 3. august Made in Denmark European Tour Qualifier på Green Eagle Golf Club ved Hamborg.

Turneringen er en del af den danske ECCO Tour, og derfor har din golfklubs bedste spillere en sjælden god chance for at kvalificere sig til Made in Denmark på European Tour.

Tilmelding lukker allerede den 18. juli kl. 12.00 (til middag), og da der stadig er ledige pladser i kvalifikationen fra den 1. – 3. august, står det alle frit for at prøve lykken. Gevinsten er en plads ved Made in Denmark til en kamp mod Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen og mange andre store navne.

Så har din klub nogle dygtige amatører eller professionelle i eliteafdelingen, så håber vi, at I vil gøre dem opmærksomme på muligheden.

Der spilles i alt om seks pladser ved Made in Denmark. Tre pladser uddeles til top 3 i kvalifikationen, mens de øvrige tre pladser gives til de tre bedstplacerede spillere på ECCO Tour ranglisten, Race to Himmerland.

Dermed er der gode muligheder for at spille sig til en plads ved Made in Denmark og dermed udfordre Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen og de andre European Tour stjerner.

Ønsker du at tilmelde dig eller høre mere, så kan du kontakte Malene Rossen på mr@golfpromote.dk eller på tlf.: +45 2536 2123

I finder information om turneringen her.

Med venlig hilsen

ECCO Tour

 

Comments are closed.