kitchenjoyDer er god grund til at glæde sig til pro-ams på ECCO Touren igen i 2013. Sidste sæsons helt store mad-sensation, Kitchen Joy, har netop forlænget og sikret ECCO Touren endnu et år med Thai Cubes på golfbanen.

Kitchen Joy, der er et datterselskab af CPF i Thailand, importerer og sælger Thai Cubes, kyllingspyd og meget mere til at væld af supermarkedskæder i Danmark. De små og sunde fastfood retter har indtaget såvel Danmark, som ECCO Touren med storm, og fra Kitchen Joy’s side, glæder man siger over, at en ny aftale med ECCO Touren er kommet på plads.

– Vi er meget tilfredse med, at vi igen i 2013 bliver partner på ECCO Touren. Det er en fremragende måde for os at sprede kendskabet til vores produkter på en positiv måde. Vi er blevet taget godt i mod på banen af både professionelle og amatører, og det er dejligt, at folk sætter pris på vores tilstedeværelse, forklarer direktør, Christian Juhl.

– Udover synligheden af vores brand, har det også været fantastisk at kunne medbringe gæster til pro-ams. De gæster jeg har haft med, har sat pris på at spille med en professionel, og det kan de nu også få lov til i år, uddyber Christian Juhl, der sidste år selv spillede i førerbolden ved Backtee Race to Himmerland sammen med sin pro.

– Det var en stor oplevelse. Det var lidt som at være rigtig professionel med TV, tilskuere og det hele. Jeg håber, at jeg er lidt mindre nervøs næste gang, jeg står i den situation, slutter Christian Juhl.

Du kan læse mere om Kitchen Joy’s Thai Cubes og spyd på deres hjemmeside.

Website: www.cpfdk.dk

Tagged with:
 

Comments are closed.