Sonne drive 1 tee final roundDer er dansk føring efter første runde af Mediter Real Estate Masters på ECCO Touren, hvor Lasse Sonne Nielsen, har placeret sig foran alle forhåndsfavoritterne.

Frederikssund-spilleren kom La Manga Clubs South Course rundt i fire-under-par, 69 slag, og har lagt sig et enkelt slag foran de nærmeste forfølgere. I tre-under-par følger svenske Alexander Björk, finske Henri Satama og danske Oliver Nyholm. Nogle af feltets største favoritter holder sig inde i kampen, mens nogle faldt langt tilbage i stillingen og allerede på førstedagen spillede sig ud af kampen om sejren i årets første ECCO Tour.

– Jeg spillede rigtigt stabilt i dag, og jeg slog mange gode slag. Og så var jeg god til at komme ind og i, når jeg missede green, forklarede Lasse Sonne Nielsen efter runden, der blot indeholdt en enkelt bogey på det ellers svære anlæg.

– Når det blæser, vil man altid misse nogle greens, og det gjorde jeg også. Men jeg føler bestemt også, at jeg har godt styr på spillet i øjeblikket.

Mens der var utvetydig succes til Lasse Sonne Nielsen, kæmpede flere af forhåndsfavoritterne med spillet på førstedagen af Mediter Real Estate Masters. Joakim Rask (+9), Thomas Nørret (+7), Johan Carlsson (+6), Jeppe Huldahl (+5), Steven Jeppesen (+4), Jacob Glennemo (+4) og Rasmus Hjelm (+4) skal alle arbejde hårdt for at spille sig videre til søndagens finalerunde, inden de kan begynde at spekulere på topplaceringer.

Der var dog også favoritter, som i høj grad holdt sig inde i kampen om både sejr og topplaceringer. Sidste års ubestridte ECCO Tour konge, Lucas Bjerregaard, kom rundt i en-under, og ligger og lurer på syvendepladsen. Den placering deler han med Europatour-spilleren, Guillaume Cambis og danske Kristian Grud.

Morten Ørum Madsen, Daniel Løkke, Mark Haastrup og Christoffer Lange ligger i par på en delt 15. plads, mens Europatourspiller, JB Hansen deler 22. pladsen med blandt andre Knud Storgaard og Anders Schmidt Hansen. Du finder hele leaderboardet her.

Se video fra La Manga her.

Du finder videoer og interviews fra 1. runde af Mediter Real Estate Masters på eccotour.org, hvor der løbende vil blive lagt flere videoer op.

 

Comments are closed.