Storbritannien har noget af Nordeuropas mest karakteristiske og spektakulære natur. Og fra de bløde bakker i det sydlige England til det robuste skotske højland har man spillet golf i århundreder. Derfor er en golfrejse til Storbritannien præget af gamle traditioner i omgivelser, hvor man gør sit ypperste for at værne om golfspillet i dets rette element med naturen som bagtæppe.

Golf i Storbritannien er en livsstil, og her udklækkes nogle af de bedste golfspillere i verden. Turneringen British Open, der hvert år afholdes på den legendariske golfbane St. Andrews i Skotland, er bare én ud af et hav af  de helt unikke golfoplevelser Storbritannien kan byde på.

Men uanset hvilken destination du vælger i det britiske golfunivers, kan du være sikker på at få en ferie i skønne omgivelser, hvor du overalt vil blive mødt af den imødekommende gæstfrihed, der er kendetegnet for det britiske folk.

Herunder kan du finde inspiration til, hvad en golfferie i Storbritannien kan byde på.

Loch Lomond, Skotland.
Man skal ikke langt væk fra Glasgows travle byliv for at opleve den vilde, skotske natur. Kun 25 minutters kørsel fra Skotlands største by ligger den enorme sø Loch Lomond, en af Vestskotlands mest oplevelsesværdige naturområder og bedste golfdestinationer.  Golfbanerne langs Loch Lomonds bredder har flere gange lagt græs til Scottish Open, og her er både golfklubber og hoteller nok til at tilfredsstille enhver smag.

Samtidig er Loch Lomond i sig selv et pragteksemplar af en ægte skotsk Loch, der både er mindre turistet og nemmere at komme til end  det nationale vartegn Loch Ness.

Yorkshire, England.
Nationalparker, historiske monumenter, en fantastisk kyststrækning- og golf. Yorkshire har et kæmpe udvalg af golfbaner, og vil man samtidig gerne gå ture i et uspoleret landskab og opleve Nordenglands middelalderrødder, er der mulighed for det her. Hvis man lejer en bil, kan man passende både besøge de mange seværdigheder og samtidig have mulighed for at spille al den golf man lyster. Mange af Yorkshires golfbaner ligger i eller omkring de mest berømte engelske nationalparker, heriblandt den legendariske park Yorkshire Dales, hvor Emily Brontës gotiske kærlighedsdrama Stormfulde Højder udspiller sig.

London, England.
London er og bliver noget for sig. Alle dage har Englands hovedstad været en vugge for kunst og kreativitet, og ved hvert besøg oplever man noget nyt. Samtidig er London ikke større, end at man hurtigt kan besøge det omliggende hedelandskab, hvor man finder golfoplevelser i verdensklasse. Det er nemt at finde et rejseselskab, der arrangerer  pakkerejser med både golf og al den shopping, kultur og teater, London byder på. Under en times kørsel fra Europas største metropol er der nemlig frit slag for de kølleglade. Derfor rejser de fleste golfturister let mellem London og de nærliggende områder Berkshire og Surrey, hvor man finder prisvindende golfbaner, der er smukt placeret på den karakteristiske hede.

Log på momondo og find din rejse til Glasgow, York og London. Søgemaskinen vil søge hele nettet for at finde dig den bedste pris på dine billetter. Og husk at se momondos storbyguides, der er skrevet af lokalbefolkningen og momondos kunder, de giver en helt særlig indsigt i dit rejsemål.

 

Comments are closed.