Oliver Suhr går ind til fjerde runde af The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring på en delt førsteplads i 10 under par.

Oliver Suhr brugte fredag formiddag på at spille sig i front for The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring på Storåbanen i Holstebro Golfklub.

Suhr gik fredagens 12-hullers morgenrunde i fem under par og er samlet 10 under par. Det betyder en delt førsteplads med svenske Jesper Billing, der ligner en mand på vej mod fordums styrke.

Kl. 12.00 indledes de næste 12 huller ved The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring, og det er med Oliver Suhr i førerbolden sammen med Jesper Billing. I bolden lige efter går Ludwig Nordeklint og Nicolai Tinning, som begge blot er ét slag efter de to førende.

Foruden Suhr og Tinning er Benjamin Poke, Jesper Gunder Larsen og Jacob Pingel Lauridsen klar blandt de 12 spillere, der fortsat lever i jagten på sejren ved verdens første The 12 Twelve Championship.

Følg med LIVE her.

Efter de næste 12 huller, går de fire bedste spillere (+ lige) videre til finalerunden, som afvikles over seks huller. Der er et sandt drama i vente.