Nicolai Kristensen er på tredjepladsen af ACTONA Championship efter en første runde i tre under par

Nicolai Kristensen er på tredjepladsen af ACTONA Championship efter en første runde i tre under par

Nicolai Kristensen presser de etablerede ECCO Tour stjerner ved ACTONA Championship i Holstebro Golfklub efter en runde i tre under par, 69 slag. To slag bedre fører David Palm og Jonathan Åhgren i fem under, mens Daniel Løkke ligger nummer ni i to under par.

Den talentfulde Holstebro-spiller, Nicolai Kristensen, er bedste dansker efter første runde af ACTONA Championship. En runde i 69 slag, tre under par, placerer amatørlandsholdsspilleren to slag efter de førende svenskere og på en delt tredjeplads. En tredjeplads han blandt andet deler med danske Benjamin Poke. Med den fornemme start, vil Nicolai Kristensen håbe at forbedre sidste års fjerdeplads.

Roser til banen fra svensk duks
Helt i front i fem under par ligger David Palm og Jonathan Åhgren efter flotte runder i fem under par, 67 slag. Især sidstnævnte, Åhgren, var godt tilfreds efter runden.

– Jeg rammer 17 greens og misser et enkelt fairway i dag, så runden kunne faktisk godt have været endnu lavere.

– Jeg har kæmpet lidt med spillet på andendagen i mange turneringer i år. Jeg er tit kommet godt fra start med runder i fem eller seks under par, men så har jeg spillet med sig ud af det på dag to. Det bliver lidt anderledes på den her svære bane, tror jeg, hvor man godt kan gå en enkelt eller to over par uden at spille sig ud af topstriden.

– Banen står fantastisk. Det er en rigtig krævende golfbane, og man skal slå mange gode slag. Greens er rigtig gode og sammen med Silkeborg i sidste uge, så er det her den bedste bane, vi har spillet i år, slutter Jonathan Åhgren. 

Med i toppen ligger endnu en gang Jacob Glennemo på en delt tredjeplads sammen med Kristensen og Poke. To eagles på banens andet og 14. hul lagde fundamentet for ECCO Tourens førende spillers runde i 69 slag, tre under par.

En række andre stærke danske navne ligger godt til i stillingen efter første runde. Du finder stillingen efter første runde af ACTONA Championship her.

 

 

Comments are closed.