Niklas Møller Nørgaard vandt Willis Masters i 2011 og håber på at gentage triumfen i år

Sidste års vinder, Niklas Nørgaard Møller, og den snart hjemvendende Jeff Winther, forventer sig meget af dette års udgave af Willis Masters på Kokkedal Golfklub.

Niklas Nørgaard Møller imponerede alt og alle, da han hev stikket hjem ved Willis Masters 2011. På trods af sin status som amatør, satte han alle proerne på plads og sikrede sig karrierens klart største resultat. I år stiller han til start som et kendt navn, men selvom forventninger og presset er noget helt andet, så tror den unge Kokkedal-dreng, at han igen kan blande sig.

– Jeg ved, at der er et helt andet pres i år. Sidste år var der ingen, der forventede noget, men i år er noget helt andet, forklarer han til ECCO Touren forud for turneringen.

– Jeg føler mig tryg på banen her i Kokkedal. Jeg har spillet den en milliard gange, så jeg ser ikke alle farerne derude, men fokuserer bare på at slå gode slag og lave birdies.

Efter sejren i 2011, var banen kridtet op til en stor og travl sæson i år på ECCO Touren. Ikke desto mindre har Niklas Nørgaard Møller blot spillet Club La Santa Championship på Nivå Golf og ECCO Tour Championship på Stensballegaard.

– Hele foråret havde jeg eksaminer, og efter jeg blev student har jeg haft lidt mere tid igen. Sidste år spillede jeg for mange turneringer, og jeg var ikke rigtigt opsat og forberedt. I år spiller jeg meget færre, men er til gengæld meget mere opsat, uddyber Nørgaard Møller, og afslører, at han måske i denne uge er bedre forberedt end nogensinde før.

– Jeg har trænet helt vildt meget op til denne uge. Jeg vil så gerne levere et godt resultat igen og vise, at det ikke var tilfældigt sidste år, slutter en spændt og opsat Niklas Nørgaard Møller, der slår sit første slag onsdag kl. 09.40.

Jeff Winther kæmper om afgørende point til Nordic Golf League Ranking, hvor han netop nu er lige udenfor de fem pladser, der kvalificerer sig til Challengetouren 2013

Jeff Winther næsten uden smerter
Mens Niklas Nørgaard Møller ikke har spillet mere end to turneringer har Jeff Winther imidlertid haft en meget travl sæson. En travlhed der har ført til en tilbagevendende skade i sit ene håndled. Hovedpersonen garanterer dog bod og bedring forud for Willis Masters.

– Jeg har stadig lidt knas med håndleddet, men det er ganske lidt nu. Den sidste uge har jeg også fået trænet igennem uden at hånden har generet mig, så det har været rart, forklarer Winther, der i Kokkedal skal spille om vigtige point til Nordic League Ranking i bestræbelserne på at kvalificere sig til Challengetouren 2013.

– Jeg har en klar målsætning om at komme i top-10 i denne uge. Ellers vil jeg faktisk være en smule skuffet, lyder den optimistiske udmelding.

– Jeg kender banen rigtigt godt og har haft 7-8 sæsoner her i klubben, fortsætter Winther, der i denne sæson har repræsenteret Nivå Golf. Et samarbejde der dog ophører igen fra næste sæson.

– Jeg vender tilbage til Kokkedal fra næste sæson, og det glæder jeg mig meget til. Jeg kan godt lide banen, og kender mange af folkene i klubben, så jeg føler mig godt hjemme her. Og som banen ser ud netop nu, er der vist ikke noget at sige til det, griner Winther.

Jeff Winther er inden denne uge nummer otte på Nordic Golf League Ranking, hvor top-5 ved sæsonafslutningen får adgang til Challenge Touren i 2013. Men da både Jens Dantorp og kometen, Kristoffer Broberg er foran på listen, og næppe for brug for at bruge deres plads, så er en top-5 placering fortsat lige for næsen af den Jeff Winther.

Hvorvidt Jeff Winther, Niklas Nørgaard Møller eller andre lokale pro’er formår at presse de etablerede stjerner som Lucas Bjerregaard, Jens Fahrbring, Steen Tinning og Johan Carlsson kan du få første indikation på, når første runde sættes i gang onsdag morgen kl. 08.00.

Husk desuden at du igen kan spille på ECCO Touren på Danske Spil. Hele syv kampe har fundet vej til ”Den Lange” på oddset både onsdag og torsdag. Og du kan som sædvanlig følge afslutningen af Willis Masters LIVE her på siden fredag kl. 13.00. Så sæt endelig din alarm allerede nu!

Comments are closed.