Foto: ECCO Tour - Marcus Kinhult is in the final group at Mediter Real Estate Masters 2015

Foto: ECCO Tour – Marcus Kinhult is in the final group at Mediter Real Estate Masters 2015 on the ECCO Tour

Marcus Kinhult från Skaftö Gk, spelar strålande golf vid sin första ECCO Tour tävling i sin karriär. Mediter Real Estate Masters är en del av ECCO Tourens Winter Series och går av stapeln på PGA Catalunya i Spanien.

Igår imponerade Marcus med 69 (-3) slag på den svåra Stadium Course och idag fick vi även en uppvisning då han gick fem under par på Tour Course. Totalt är Marcus -8, och går ut i ledarboll under morgondagens finalrunda.

– Det var stabilt, jag har hållit bollen i spel hela tiden och slagit upp några järn slag, även utnyttjat par 5orna bra och rullat i någon putt. Det är roligt med ledarboll, kul med hetluften och det ska bli roligt att vara med i det live och se hur det är i toppen och vara med för att fightas.

Felix Fihn från Delsjö Gk, leder tävlingen på 10 under par efter en imponerande 66a (-6) på Stadium Course, som är känt från bland annat European Tour och Q-School Final Stage. Dock är det tätt i toppen, och Fihn kommer att jagas av Challenge- och European Tour spelare som Eirik Tage Johansen (-9), Steven Jeppesen (-7), Lasse Jensen (-6), Wallace Booth (-6), Joachim B. Hansen (-5), Jeppe Huldahl (-4) samt många fler under finalvarvet som spelas torsdagen den 12e mars på Tour Course.

Följ finalvarvet här: http://eccotour.org/scores/

Interview

 

Comments are closed.