Lucas Bjerregaard vandt i 2013 ECCO Spanish Open. I 2014 er præmiesummen øget betragetligt ved ECCO Tour Winter Series.

Lucas Bjerregaard vandt i 2013 ECCO Spanish Open. I 2014 er præmiesummen øget betragetligt ved ECCO Tour Winter Series.

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 3. Lucas Bjerregaard slår i dag sine folder på Europatouren, men nordjyden, der af mange er udråbt som et helt unikt talent, der kan stryge helt til tops på verdensranglisten, spillede så sent som i marts måned med ved ECCO Tour Winter Series på La Manga Club.

Dengang 21-årige Lucas Bjerregaard blandede sig som altid i toppen, og ved ECCO Spanish Open fik han sågar sin anden sejr på ECCO Touren. Den første kom ved ECCO Tour Qualification 2012. Og Bjerregaard uddeler store roser til ECCO Tour Winter Series på La Manga Club og de involverede parter.

– ECCO Tour Winter Series er en fantastisk opstartsmulighed for hele feltet. Banerne er gode, vejret er som regel i top, og der er rigtigt fine træningsmuligheder, forklarer Lucas Bjerregaard, der mener, at 2014 udgaven ser ekstra interessant ud.

– Winter Series næste år ser virkelig spændende ud. Det er fedt, at det er lykkes at hæve præmiesummen og få rykket turneringerne til slut marts, hvor vejret bør være endnu bedre, forklarer Lucas Bjerregaard fra Hong Kong, hvor næste udgave af Europa Touren afvikles.

Håber på at forsvare sin titel i 2014
Vinderen af ECCO Spanish Open i 2013 finder også tid til at rose sponsorerne, som gør opstarten mulig på La Manga Club.

– Det er klart, at La Manga Club, ECCO og Mediter Real Estate lægger fundamentet for Winter Series. Jeg har mødt Carsten Lange, direktøren for Mediter Real Estate, dernede de sidste par år, og det er tydeligt, at han brænder rigtigt meget for sin turnering. Det synes jeg er virkelig sejt, og han fortjener stor ros for sit engagement, forklarer Lucas Bjerregaard, der i 2013 ikke vandt Mediter Real Estate Masters, men derimod ECCO Spanish Open i et dramatisk omspil. Det finder du nederst i artiklen.

– Det var fedt at vinde sidste år. Og faktisk er der lige nu et hul i Europa Tour kalenderen i forbindelse med ECCO Tour Winter Series, så jeg håber faktisk, at jeg kan komme og forsvare min titel, uddyber han.

Lucas Bjerregaard får dog kun indirekte muligheden for at forsvare in titel i 2014, da ECCO Spanish Open erstattes af La Manga Club Championship, som igen rykkes frem som den første af de to Winter Series turneringer. Mediter Real Estate Masters spilles dermed som den sidste af de turneringer i 2014, og har fornemme 450.000 kroner i præmiesum og hele 81.000 kroner i førstepræmie.

Du kan se et resúme af ECCO Tour Winter Series 2013 nedenfor. Se blandt andet Lucas Bjerregaards fantastiske eagle-chip på 18. hul ved Mediter Real Estate Masters, hvor han fremtvang omspil med Tapio Pulkkanen.

(Vi skal beklage den forringede lydkvalitet)

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvilken ECCO Tour turnering vandt Lucas Bjerregaard i 2013?

 

 

Du kan se genudsendelse af Mediter Real Estate Masters fra 2012 her.

Comments are closed.